ercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekstre kesildikten sonra son gün dahil istediğin gün ödeyebilirsin. Yukarıdaki arkadaşlar güzel atmışlar

Ekstre kesildi, o gün ödesende aynı şey, son günde ödesen aynı şey.

Mühim olan ekstre tutarının nekadarını ödeyebildiğin.

KKB yükseltmek istiyorsan misal 10 bin liralık harcama yap, ay sonunda 10 bin lira ödeme yap. Yani asgariyi vs. değil tüm ekstre bedelinin tamamını yatır. Burda rakamda önemli değil, istersen 1000 tl harca, 1000 tl yatır.

Ayrıca eğer şuanki KKB düzgünse tüm kartlarında limit arttırımı talep et. Limit boşluğunun artışıda KKB puanına direkt etki eden unsurlardan biridir.

Bu arada bankanın kapısından bile girmemişsen, kredi kartın bile yoksa KKB puanın düşük çıkar. İnsanlar bu puanı yükseltsin diye minimum tutarlarda karttan alışveriş yapıp ay sonunda tamamını ödüyorlar bilgine.
Bu ay kontrol ettiğimde notum 1443’dü. Bugün kuveytten de bir kredi kartı aldım 50K limitli. Ama tekrar rapor aldığımda orada gözükmüyor henüz findekste. Gelecek ay gözükecek muhtemelen. Notum iyi mi sizce? Az risklinin, risksiz’e yakın ucunda gözüküyor yeşil bar’a taşımak istiyorum. Dediğiniz gibi yapacağım, teşekkürler 🙏🏻 ek olarak siz de ekstre kesilmeden ödememem gerektiğini savunuyorsunuz değil mi?