Yorum atan şans dileyen ve çekilişe katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Maalesef sonuç olumsuz.

Bilgi vermek için herkesi etiketledim. 🙏
dexterminate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şanslar dilerim.
MyneX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkmıyor hocam, yaklaşık bir sene önce ben de 8000₺ ile 1000 hak almıştım.
OzbeyMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gaza geldim baya bi katilmistim hic birinde birsey cikmadi 😅
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda araba vs çıkan kişilerde vardı zamanında başka bir konuya yazmışlardı.
enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Fatihh41; hocam ne diyorsunuz bu konuda
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zor gibi geliyor. Katılım çok fazladır
Gigg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol şans hocam
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba değilde telefona falan katılsaydınız hocam keşke. Arabada çok bilet var ama yinede bol şanslar.
caneraltinel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bayağı bir zorlamıştım ama hiç bişi çıkmamıştı Çok düşük ihtimal
UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şans bakarsın çıkar ) forumdaki birine
omer13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok denedim ama çıkmadı
ForJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok katıldım hiçbir şey çıkmadı
bilalofficialz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kac tane aldım hicbiride çıkmadı ama kuzenim aldı hep Macbook çıktı
Vigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım çıkar hocam bol şans zamanında çok denedim ama çıkmadı hiç
Frekans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet 2.627.725,69 TL değerinde PEUGEOT 5008 GT 1.2 HYBRID 136HP eDCS6 2024 MODEL MAVİ (ADA)

Bilet fiyatı: 13 TL

Bilet adedi: 400.000 adet

BKZ :
Çekiliş Açıklamaları

Çekiliş sistem numarası: 3939
Oyun Planı Numarası: 2024-00233

Ödüller:

1 adet 2.627.725,69 TL değerinde PEUGEOT 5008 GT 1.2 HYBRID 136HP eDCS6 2024 MODEL MAVİ (ADA)

Bilet fiyatı: 13 TL

Bilet adedi: 400.000 adet

Bilet satış başlangıcı: 29/05/2024 18:00

Bilet satış bitişi:31/07/2024 23:50 veya tükenene kadar

Çekiliş tarihi: 01/08/2024 14:00,Biletler Daha Önce Tükenirse Çekiliş Erken Bir Tarihte Yapılabilir.(Çekiliş Tarihi ve Saati 18/07/2024 14:00 Olarak Güncellenmiştir.)

Çekiliş Yeri: Milli Piyango İdaresi Kızılay Binası, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:4 06440 Kızılay / ANKARA

· Çekilişler Milli Piyango İdaresi güvencesiyle Piyango Sepeti ve e-Şans tarafından düzenlenmektedir. 320 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri uyarınca, İdare tarafından tertiplenen Karşılığı Nakit Olmayan Oyunlar için taahhüt edilen ikramiyeler Devlet garantisi altındadır.

· Çekiliş, üzerinde numaraların yazılı olduğu topların, hareketli kürelerden seçimi ile halka açık olarak veya gelişen teknoloji kullanılarak dijital olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcılar arzu ederse çekilişi bu linke tıklayarak izleyebilirler.

· Çekilişe katılmak için bilet satın almanız gerekmektedir. Bilet satışı oyun planında belirlenen tarih ve saatte başlayıp, sona erecektir. Biletler, piyangosepeti.com.tr, e-sans.com.tr ve bayiler üzerinden satışa çıkacaktır. Biletin detaylarına ilişkin bilgiler piyangosepeti.com.tr, e-sans.com.tr veya ilgili bayinin üyelik hesapları üzerinden erişime açık olacaktır.

· Çekilişe katılım belirtilen tarihe veya biletler tükenene kadar devam edecek olup, satış sonlandırıldıktan sonra belirlenen tarih ve saatte çekiliş yapılarak sonuçlandırılacaktır. Sonuçlar www.mpi.gov.tr, www.piyangosepeti.com.tr ve bayi site ve uygulamalarında ilan edilecektir. Sonuçlar, MPİ web sitesinde yayınlandığı anda tebliğ edilmiş sayılacaktır.

· On sekiz yaşından küçükler Karşılığı Nakit Olmayan Oyunlara iştirak edemezler, iştirak etmiş olsalar dahi kazandıkları ikramiyeleri verilmez ve bedeli İdareye gelir kaydedilir.

· Talihliler, ikramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmet için tüm vergi ve diğer yasal ücretlerden Veraset ve İntikal Vergisi’nden muaf tutulacaktır. Tescile tabi ürünler (araç, motor vb.) için sadece tescil masrafı ve tescil için gerekli vekâletname ücreti ile gayrimenkuller için tapu harcı ve vekâletname ücreti talihliler tarafından ödenecektir.

· İkramiye kazanan talihliler, çekiliş sonuçlarının ilanıyla birlikte 15 gün içinde piyangosepeti.com.tr çağrı merkezi üzerinden başvurmak durumundadır. Başvuru yapılmadığı takdirde ikramiye hakkı kaybedilecektir. Bu şekilde alınmayan ürünler, İdare’ye gelir kaydedilir.Tescile tabi olmayan ürünlerin teslimi, başvuruyu takiben 7 gün içinde kargoya verilerek yapılır. Tescile tabi olan ürünlerin teslimatına ilişkin gerekli işlemlerin yapılması için ise, talihlinin başvuruyu takiben 30 gün içerisinde başbayi ofisine şahsen (veya yasal vekili aracılığı ile) gelmesi gerekmektedir.

· Kargo ile ödül teslimatı yapılan durumlarda, talihlinin kendisine kimlik ibrazı ile teslimat yapılabilir.

· Kargoyla teslim edilecek ikramiyeler için, herhangi bir nedenle teslimatın yapılamaması durumunda, ürünün iadesini müteakip yeniden kargo gönderimi yapılacaktır. Toplamda en çok 3 (üç) kez gönderim sağlanacaktır.

· Türkiye’de ikamet eden “Yabancılara Mahsus Kimlik Numarası” sahibi yabancı uyruklu üyeler çekilişlere katılabilir, tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde “İkamet Tezkeresi” ibraz etmeleri zorunludur.

· Masraflarını talihlinin karşılaması koşuluyla yurtdışına ikramiye teslimatı yapılabilir veya talihli, bulunduğu ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti konsoloslukları aracılığıyla, Türkiye’de ikamet eden bir kişiye ödülün teslim alınması için vekâlet verebilir.

· Kargoyla yapılan ürün teslimatlarında, ürün ambalajının kontrol edilmesi sorumluluğu talihliye aittir. Ürün ambalajının yırtılmış veya zarar görmüş olması durumunda ürün teslim alınmamalıdır. Ürün tesliminden sonra oluşacak her türlü işlem için tedarikçi firma ile iletişime geçilmelidir.

· Çekilişlerde yedek talihli olmayacaktır. İkramiyenin satılmayan bilete çıkması durumunda çekiliş tekrarlanacaktır.

· Satılan biletlerin iadesi yoktur.

· Bir kişi, farklı bilet numaralarıyla birden fazla ödül kazanabilir.

· Aynı bilet numarasına tek ikramiye isabet edebilir. Aynı bilet numarasına birden fazla ikramiye isabet etmesi durumunda çekiliş tekrar edilecektir. Amorti, son 2 vb. ikramiyeler bu kapsamda değerlendirilmez, ödüller büyükten küçüğe çekildiği için 1 bilet numarasına birden fazla ödül isabet ederse değeri yüksek olan hediye teslim edilir.

· Çoklu eşya çekilişlerinde ikramiye olarak belirtilen her bir ürün, bir adet bilete isabet etmektedir.

· İkramiyelerin karşılığı paraya tahvil edilemez, bedeli talihlilere nakden veya hesaben ödenemez.

· Talihli kazandığı ikramiyeyi teslim almadan üçüncü kişilere devir ve temlik edemez.

· Ürün görselleri temsilidir ve gerçek ürünle farklılık gösterebilir.

· Bu çekilişe katılım gösteren tüm üyeler Çekiliş Koşullarını kabul etmiş sayılır.

Çekilişi direkt Trendyol tarafından değil Milli Piyango tarafından tüm sitelerde ortak bilet satılarak düzenlenmektedir. Bkz : https://www.piyangosepeti.com.tr/cek...tr/bayilerimiz

Girdiğiniz çekilişte 2.627.725,69 TL değerinde 1 otomotiv için tanesi 13 TL'den 400.000 adet bilet satılıyor. Toplam 5.200.000 TL değerinde hasılat yapılıyor. Kasaya 2.572.274,31 TL kalıyor.

Olasılık hesabı yaparsanız 1 bilet alırsanız 400.000 de 1 kazanma şansınız var.
Siz X.XXX TL demişsiniz. 1300 TL'lik alsanız o da 100 bilet yapar ve kazanma şansınız 4.000 de 1 olur. Bu çekilişlerde pek şaibe görülmedi ve farklı kazananlar oldu benim gözlemlediğim ama az öncede belirttiğim gibi her çekilişin detayında da yazan olasılıklar düşük. Oldu ki çok para harcasanız ve tüm biletleri farklı hesaplardan alsanız bile (ki teknik olarak imkansız) kaybetmek garanti, garanti 5.2 milyon harcarsınız ve 2.6 milyonluk otomotivi alırsınız

Konu sahibine değil genel herkese not; Kısacası bu kadar küçük paralarla kazanmak için çok küçük bir şans edinmiş oluyorsunuz, heyecanına oynayacaksanız oynayın, belki çıkabilir ama bunun da bir kumar olduğunu unutmayın ve kaptırmayın kendinizi. Bol şans.
resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5 yıl önce eski kız arkadaşım öylesine almıştı.
Ona telefon çıkmıştı 45bin tllik 😄 satmıştı 40k ya 🤣 çıkıyor şansa bala.
Jalal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkmıyor bencede hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sayıyla arabayı kaçırdım 100 200 derken çok para gidiyor bıraktım artık
Denokaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şans
WPD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şanslar dilerim.
UKHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol şans hocam
Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende konu altına yorumumu atayım da belki araba çıkarsa 10.000 TL kazanırım buradan, onu da çekilişe yatırırım

Evet hocam, çıktı 2 ay sonra satıp ev aldım, şuan yapılıyor. Sonrasında kendimden değil de kardeşim, annem ve kız arkadaşımdan 3-5 bilet alıyordum ama onları da almıyorum artık.. Beni görüp çevremde çok fazla çekilişe katılan oldu, sadece bildiğim 2 kişi iphone kazanmıştı, onun dışında yok açıkçası.
Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkma olasılığı çok düşük.
Ama sonuçta eşit ihtimal.
Bana çıkmaz diyen birine gidiyor. 😀
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende çok katıldım ama sonuç hüsran.
huseyinadiguzel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben hiç katılmadım keşke zamanında katılsaydım

kumar oyunlarına tövbeli olduğum için alamıyorum... parasız oyunları oynayabiliyorum bir tek kendime söz verdim

örneğin : Magnum araba çekilişi gibi

buarada bankaların çekilişine katıldım işte pos ile ödeme yap iphone kazan yada turkcell giriş yap iphone kazan alayında kaybettim

kazanan insanlara hayretle bakıyorum... tuhaf bir şey sanırım hiç bir zaman anlayamayacağım...

bilginiz olsun

@Fatihh41; @YakupAnlatiyor; @MyneX; @OzbeyMedya; @baalcim; @omer13; @ForJustice; @Frekans; @resulalagozoglu; @zeq; @Haz; @Defineci;
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım çıkar ama ben bunların ayarlandığını düşünüyorum hocam. Daha önce çok katıldım saat bile çıkmadı
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişi ben yapmadığım sürece inanmıyorum şansa çıktığına.
canpeksen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz çıkanı görmedim bende hocam,
10.000 TL güzel bir rakam, umarım öğrenci, zor durumda olan veya evlilik yoluna giren (ben dahil) bir kişiye çıkar.
Bol şans dilerim.
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç huyum değildir 10-15 yılın üzerine bilet aldım. Aynı çekilişe 10 bilet aldım 40k da 1 ihtimal çıkabilir ☺
Kript10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trendyol olmasa da birçok çekiliş kazandım. olacağı varsa oluyor, noter huzurunda yapılan bir çekiliş sonuçta. şans varsa neden olmasın
TURKOLOG_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkadabilir hocam, şans işi olduğunu düşünüyorum, o nedenle bol şans.
aliirizabekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkıyor da kime çıkıyor çok belli değil
Yine sistem en çok parayı kazanan oluyor
Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araç fiyatının ortalama 2 katı para topluyorlar. Bu işi yasal zemine nasıl oturtmuşlar çok merak ediyorum. Aynı işi bende yapmak istiyorum. Alırız 3-4 tane araç koyarız çekilişe her ay canlı yayında avmde noter huzurunda çekeriz.
YusufK34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım çıkar hocam
AeroCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabaları bilmiyorum da diğer katıldığım hiç bir çekilişi daha çıkmadı. Bol şanslar hocam.
Honomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda hatırladığım kadarıya Yakıt çeki kazanan , Tatil hediyesi kazanan ve araç kazanan vardı. Konuyu tam hatırlamıyorum ancak hediyelerin verilmesi biraz uzun ve noter huzurunda oluyordu. Arkadaşın bahsettiği kadarıyla toplu olarak birden fazla kişiye aynı günde veriyorlardı.
aliirizabekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada bol şans size umarım kazanırsınız
frexxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkma oranı çok çok düşük. Eğer 200.000 bilet varsa ve siz 20 bilet bile almış olsanız çıkma oranı %0.0010 oluyor Evinize göktaşı düşme ihtimali daha fazla diyebiliriz
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda araba kazanan var
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parasına para katan zenginler varken sana bana izin vermezler hocam. Sözde ülkede kumar yasak ancak bu kumarın zirvesi bence.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben inanmaıyorum bu çekilişlere
iemralan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok girdim cıkmadı. ama cıkanlar twitterda paylasım yapıyor görüyorum.
Daimonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şans hocam umarım çıkar
ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şansına katılayım bari ya çıkarsa
Sayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şanslar
TheSeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zor hocam ama bol şans
Faruksvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol sans
Mehmethavar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20k yakıt çekilişi kazandım ama YTD
Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol şanslar
Ahlatli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol sans
Appdeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yalan para haklama yeri Umutlarınızı satın alıyorlar
inno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bu sene bende katıldım ne varsa hepsinden 10 tane ekledim bakalım Trendyol çıkababilir belki ama şu konuyu bilen varsa bilgilendirir mi arkadaşlar beni

trendyoldaki çekilişteki ürünlerin birebir aynısı. nesine.com sitesindeki çekilişte de mevcut. ikisi ortak çekiliş m yapıyor.
nesine.com'a da güvenmiyorum hiç bir şekilde.
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana iphone 14 çıktı gidip aldım.verdiler. 40k ya satmistim.