WooPSs36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hmm.. hocam bir de 8k konu var. toplu şekilde hepsine nasıl bir çalışma yapabilirim. tek tek backlink vs almak oldukça maliyetli olur. site rüya tabirleri üzerine her bir tabir için çılgın rakamlar çıkar acaba sadece ana domain için backlink alsam konuları da etkiler mi kusura bakma zayıf olduğum bir alan seo (
Hocam anasayfaya almanız faydalı olacaktır. Site ismi ile alabilirsiniz, URL şeklinde alabilirsiniz, Anahtar Kelime + Site İsmi ile alabilirsiniz. Size benim önerim şu olur, aylık 100k civarı aranan rüyalar var. Mesela Rüyada At Görmek, Köpek görmek vs gibi kelimeler var. bu yüksek hacimli kelimeleri güzelce listeleyin. İlerleyen süreçlerde bunlar içinde backlink alırsanız iyi olur. Bu konuları oldukça zengin yazarsanız bunların 5-10 tanesinde bile ilk 3'e girseniz güzel ziyaretçi çekersiniz. Bu aranması yüksek tabirleri anasayfanızda ki farklı bir bölüme ve sidebar'a sabitlemenizi öneririm.

Ayrıca 8k indeks almışsınız. Belli ki çok fazla rüya tabiri eklemişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam şuanda yeni içerik girişini azaltır eski içerikleri yeniden bir elden geçiririm. Birbiri ile benzer tabirler arasında iç linklemeler verirdim. Bazı içeriklerinize baktım çok çok kısa yazmışsınız.