Öncelikle selamlar buraya konu açmayı özlemişim resmen. 6 ay falan olmuştur (:

Banlanmıştım. Bu sefer farklı döndüm ve r10 sakinlerini heyecanlandıracak yeni haberler var elimde
Tabi o gelişmelere geçmeden önce, göz ardı edilemeyecek şu konuyu konuşalım müsadenizle.

Bir tartışma sonucunda banlandım

Birkaç kere r10dan çıkıp tekrar geldiğimi bilenler vardır. Hatalı olup banlandığımı düşünenler de vardır.
Haksızlar diyemem. Kontrolü gerçekten kaybettiğim zamanlar oldu

Herkese saygım sonsuz

Çok şükür ki, geride mağduriyet ve kırgınlık bırakmamaya hep gayret ettim. Çünkü burası bana işimi ve hayatımı kazandırdı, nankörlük edemem.
Netice olarak küskünlükler çözüldü. Yanlış anlaşılmalar giderildi. Ve tekrar büyük bir keyifle aranızdayım. Şimdi gelelim iyi haberlere (:

Dijital dünya yeni fırsatlarla çalkalanıyor

Burada freelancer olarak başladığım bir işim vardı. Yavaş siteleri hızlandırıyordum. Epeydir dijital ürün ve SaaS tarafına yöneldim. Burada kazandığım güzel tecrübeler oldu
Geçmişteki site hızlandırma paylaşımlarım gibi, bu iş modellerinde de bildiklerimi eksiksiz aktaracağım. Bir de keşfettiğim yeni iş geliştirme stratejileri var ki, neler anlatıyorsun Melih diyeceksiniz. Sakinleşin, onlara da geleceğiz

Baştan söylüyorum tüm bunların arkasında bir çıkarım, menfaatim var

Şimdi durun bakalım, hakkımda "çıkarcı" diye düşünen bazılarınız (; Ticari hiçbir beklentim olmadığını biliyorsunuz. Beni paradan daha çok tatmin eden şey, içerik üretmektir. Garip ama öyle.
Araştırma, notlar alma ve fikir geliştirme uğraşlarından müthiş bir keyif alıyorum. Ve bunlar birilerine katkı sağladığındaysa, en büyük gururu yaşıyorum demektir. Bu bana yeter

Gelişmeler akmaya devam edecek, şuanlık noktalayalım. Çünkü bu r10un editörü öyle bişey ki, yazmaya başlayınca kendimi durduramıyorum

Şimdiden hoşbulduk ve iyi forumlar herkese