Biliyoruz, kimi zaman sevgiye ihtiyacınız oluyor, kimi zaman bazı güzel sözlere hasret kalıyorsunuz.
Üzülmeyin! Sizlere birçok dilde yazılmış ''Seni Seviyorum, (İsim) , I love you (Name)'' ifadeleri müthiş bir Microsoft(word) desteği kullanarak gönderiyoruz.
Dilerseniz bu dosyayı size en yakın ve en kaliteli bir baskı sağlayıcısı üzerinden çıktı alabilmenize de olanak sağlanıyor!
Ardından size iletmiş olduğumuz özel yazılım sayesinde ilgili dosyayı sisteme yükleyip, yahut bunu sizler için biz de yapıp, bu dosyadaki birbirinden farklı
dillere ait ve tamamen ''SİZE'' özel söylenen sevgi dolu ve şefkat barınağının bir minik busesi olarak ''SESLİ'' bir şekilde dinliyorsunuz!
SSS: Diyelim ki sevgilime yönelik bir hediye olarak ilgili işlemi gerçekleştirdim. Ancak sevgilim (eski desek daha iyi olur) şe**re*fs1z çıktı
ve ben başka birinin ismini yazmak istedim. Bunu yapabilecek miyim?
CEVAP: ELBETTE! İlgili sürümü satın aldıktan sonra ürünü, ister şe**re*fs1z'lerden ( ) ister kişisel tercihlerinize yönelik olsun istediğiniz zaman istediğiniz şekilde DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ. Bu işlem ilgili ödeme gerçekleştirdiğiniz takdirde sınırsız kullanıma sahiptir ve ömür boyu garantisi bulunmaktadır!.
BİTMEDİ!!!
Üstelik bu ses dosyasını tamamen ''ÜCRETSİZ'' bir şekilde indirme olanağınız da bulunuyor.