Verilmiş sadakan varmış. O tarz insanlarla sence ömür mü geçer. Sevinmen gereken şeylere üzülmemelisin
Benimde hatalarım oldu hocam ve benim hatalarım yüzünden olduğunu düşünüyorum sürekli olarak.
İçinde bulunduğunuz bu can sıkıcı duruma rağmen kendinizi çok iyi ifade etmişsiniz. Sırf bu yüzden bile tavsiyeye İhtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Bence hayatınızı rutine bağlamak için gerekli İradeye sahipsiniz.
Pek iyi ifade edemedim hocam çünkü "ailem bile psikolojik sorunlu olduğunu anladı" demişti.
Ailesine kadar küfürler etmiştim.
Kardeş o kadar şanslısın ki; şanslı olmandan kaynaklı, bu kadarcık çekiyorsun.
3 gün sonra herşey düzelecek. Ne canın yanacak, ne içine oturacak.
Ama diyorsan ki; ne üç günü, ben dakika geçiremiyorum!
O zaman bir psikolog bu konuda çok güzel destek olur. Zaman akmaya başlar.
İleride tek dert ettiğin şey "ah nasıl boşa geçirmişim onca zamanı" demek olur.
Şanslısın diyen arkadaşların çoğunun muhtemelen canı yandı, okurken gülümsedi ve sonrasında, "ya öyle olmayıp evlenseydin neler olacaktı bir bilsen" dedi ve "çok şanslısın" yazdı.
Onların yerinde olmadığın için çok şanslısın. Boşver.
Teşekkürler hocam.
Toksik bir ilişkiden ucuz kurtulmuşsunuz. Çok daha ciddi zararlar görebilirdiniz.
Bunu düşünüp pozitif olmalısınız. Aşk sevgi vb duyguları kontro ledmezseniz sizi aşağıya çeker.
Eminim ki karşı tarafın hiç de umurunda değil. Ama szi kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.
Ne karşı taraf gibi sorumsuz duyarsız olun, ne de şimdiki haliniz gibi fazla hasas.
Aşk duygusu daima mantık ile kontrol edilmelidir. mantık olmadığı yerde aşk insanı bitirir.
geçmiş olsun.
Bu tür insanlara enerji vampiri, narsist veya gizli narsist denir. Bu kavramları bilmezseniz, bu tür insanlar her zaman size zulmeder, kendini haklı çıkarır, s,z, suçlu gösterir.
Benimde hatalarım oldu hocam. Çok fazla karıştım, kıskandım, kısıtladım ve sinirlenip sürekli bağırıp çağırdım. Narsistin kendim olduğunu düşünüyorum.
Narsist ve gerçek hasta kadınların ortak özelliği: "kafanda kuruyorsun, psikolojik sorunlusun, tedavi görmen gerekiyor, haksızsın " diyerek manipüle ederler, bu sayede kendillerindeki hatayı örter ve suçu karşı tarafa atar. Hocam sorun sizde değil emin olun tedavi olması gereken kişi o, verilmiş sadakanız varmış da kurtulmuşsunuz, sizinle birlikte fotoğraf bile payllaşmaktan çekinen birisi, cafelerde yanınıza oturmayan birisinin amacı nedir? aynı anda yazıştığı birden fazla erkek olduğu için... olur da başkası el ele görmesin, yan yana görürse bunun bahanesi var, cafede yan yana görmesin, karşılııklı olunca bunun bahanesi var, belli ki sizi zaten aldatıyormuş ve narsist kişiliği ile bunu örtüyormuş, bu kadına nasıl bu kadar sabırlı olabildiniz anlamıyorum... Bunların ortak özelliği nedir... size söyleyim, aylarca kafanda kuruyorsun, psikolojik sorunlusun, tedavi görmen gerekiyor, haksızsın derler, 10 kelimeden bir tane güzel cümle kurarlar, psikolojide bu sigara bağımlılığı ile aynıdır, beyin o kadınndan daha fazla güzel söz duymak istiyor bu sayede kafanda kuruyorsun, psikolojik sorunlusun, tedavi görmen gerekiyor, haksızsın gibi cümlelelrine katlanmayı seçiyor... İşin güzel yanı bu kadınlar hiç bir zaman gerçek mutluluğu yakalayamyacak, evlilikleri max 2 sene sürer, kedileri ile yaşayıp feminizim ile öllecekler... iyi kurtulmuşsun... yani demem o ki aslında sen iyisin, kadın seni manipüle ettiği için iyi olmadığına inanmış durumdasın ama artık gerçeği billiyorsun
Sürekli olarak kafanda kuruyorsun, hastasın, manyaksın dediği için onun yaptığı hataları sanki gerçekten de kafamda kurmuşum gibime geliyor.
çok şanslısın mı desem aldığın hayır dualarının karşılığı mı almışsın desem bilemedim
Bende bilemiyorum
Takılıp Kalmamak lazım dünya da milyarlarca insan var elbet seni seven senin de seveceğin birini bulursun hocam dert etme
Bundan sonra öyle şeyler yaşamayacağım hocam. Yaşanacak olsa bile ben istemeyeceğim.
Bundan sonraki süreçlerde önce aklınızı, sonra kalbinizi dinleyin. Ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. İleri dönemlerde bu günlere baktığınızda hiç bir şey hissetmediğiniz tecrübeler göreceksiniz. Güçleniyorsunuz pek takmayın, geçecek.
İnşallah hocam.
Tamamen Haksız olan sıkıntılı olan kişi sensin kardeşim kız sana bir ana avrat küfür etmediği kalmış sen hala seviyorum sevgilimsin sözlümsün diye peşinden koşmuşsun
abi bu kadar yapmayın ya ! hem cinslerimin bazılarını hayretle izliyorum
anlayın artık anlayın
Zorla güzellik olmaz !
kimseye zorla kendini sev-di-re-mez-sin...!!
bu arada kız zaten başka erkeklerin peşinden koşuyormuş senide kullanmış kötü karakterli bir insan ama en azından senle evlenip senin başını yapmadı öyle bir ihtimalde vardı... belkide seninle iken başka erkeklerle neyse anladın sen
kendine çeki düzen ver... hayat çok güzel yeni insanlar tanı gez toz eğlen etkinliklere katıl seni seven mutlaka çıkacaktır
son bir şey yorum yapan arkadaşların çoğu boş yapmış...
onlar gibi sana yağ çekmediğim için bana kızma aklını başına al
bir gün evlenip çocukların olduğunda eskiye bakıp bana dua edersin..
iyi forumlar.
Ana avrat ben küfür ettim ama

Ben bağırıp çağırırken o arkadaşlarıyla karşımda telefonda yazışıyordu ve daha çok sinirlenmeme sebep oluyordu.
senden ayrıldıktan 1 ay sonra biriyle nişanlanabilmesi için en az 5-6 aydır görüşüyor olması gerekir. bu da seninle ilişkisi varken seni aldattığı anlamına gelirki bu insandan anında buz gibi soğuman ve kendine gelmen gerekir.
1 ay sonra şimdi ki nişanlısıyla fotoğraflar atmaya başladı, sosyal medya kullanıcı adları değişti ve 6-7. ayda nişan yaptılar.
Hem de bizim nişan yaptığımız cafede yaptılar nişanlarını.