ne anlatmaya çalıştığınız hakkında hiç bir fikrim yoktur hocam.
20k bot hesabınız var ve paylaştığınız her hangi bir içerik 20k bot takipçiniz arasından izlenme ve beğeni almayacak çünkü bot hesap..
sistemin algoritması; görüntülenme, izlenme süresi, like, paylaşım, yorum algoritması üzerine kurulu.
bot hesaplar bu algoritma içerisinde hangisini karşılayacak?
6 saniyelik reels 2.5m izlendi demişsiniz. minimum 15 saniye algoritma içerisinde zaten. Bir kişinin video geçme istatistikleri zaten 2.5 sn düşen ekran videosu üzerinden işlem yapma kuralı.
1M'luk izlenmenin size kazandırağı max. abonelik sayısı 300-400 arası şuanın net istatistikleri üzerinde.
siz ne anlatmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamadın.
bot hesaplar işe yarar mı demek istiyorsunuz, lafı uzatmadan direk sonuç odaklı cevap verebilir misiniz lütfen, bilmediğin bir şey ise bende öğreneyim.
edit:
"10 tane paylaşımımın 7 tanesi +1m izlenmeye ulaştı." 2014 yılından bahsediyorsunuz sesli güldüm.
şuan buna garanti veriyorsanız gelin bot hesap satın alayım 1M takipçi garantiniz varsa çalışalım.
hocam siz ne anlatıyorsunuz 2025'e gireceğiz varsa ayrı bir taktiğiniz gelin beraber çalışaım, bir şeyler ögrenmiş olurum sizden
Siz olaya nedeb yapıcı taraftan değil de tartışma kafasında yazıyorsunuz anlamadım ?
Sizin bahsettiğiniz şey düşünülmesi basic olan bir teori fakat bu teori sandığını gibi bir şey değil. Çocuk mantığı ile olaya bakmayın. 0 takipçili 1 hesaba 20.000 takipçi atsanız ve bunlar bot olsa etkileşim almaz zaten. Fakat boy zararlı mantığını kuramazsınız. Bot ile keşfet birbiri ile ayrı iki kavram. Bir hesaba bot atıp onu keşfete düşürebilirsiniz bot atılan hesap ölmez demeye çalıştığım bu. Hatta bazı durumlarda yeni gelecek takipçiye ilham verdiği için iyi görünüm de sağlayabilmekte.
Sizin bahsettiğiniz sistem mantığı bir video 15 dakika içerisinde ne kadar etkileşim alırss o kadar öne çıkar veya 15sn tutuculuk kuralı fakat paslanmış bir sisteme ait gerçeği yansıtmayan durumlar.
Kimse siz bot hesaplar işe yarar demedi lafı nasıl anladınız onuda merak ettim hocam. Bot hesaplar sanılanın aksine zararlı değildir diyorum ama faydasıda sadece göze güven sağlamaktır. Yoksa faydası olmadığı gibi zararıda yoktur.
Ayrıca yazıyı tartışma şeklinde okuduğunuz için büyük ihtimal anlayamıyorsunuz önce sakinleşin korkmayın. Ben size 2014 den beri sosyal medyadayım dedim çünkü son 9 yıldır bu işi profesyonel olarak yaptım. Sosyal medya da vay be dediğiniz sayfalara ben çalışma yapıyorum sadece sizin gibilerin teori üretmesine bakmıyorum. Lafı doğru okuyup anlarsanız sosyal medya üzerinden 10 senedir işlem yaptığımı ayrı, içinde sadece 3 k bot olan hesabı 1 haftada algoritma takibi ile 3-5 milyon izlettiğimi keşfet canavarı yaptığımı söyleyebilirim.
Bir de ayrıca kendinizi komik falan sanıp sesli güldüm diyip komik duruma düşmeyin önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Ben size bot hesap alın kasması kolay yararı var demedim. Sizin mantığınızda 20k lık bot hesap 0 görüntüleneceği için hesap öyle kalıcak düşüncesi var belli ki ama görmediğiniz şeylerden biri 0 takipçili boş hesaplar nasıl kasılıyor onlarda bot gibi içeriğe etkileşim verecek kişi yok sonuçta? Ama cevabı basit algoritma içeri alıp rtn verir ve devamı gelir. Bot hesaptada aynı mantık. Eğer sosyal medya bilgisine sahipseniz rtn mantığını bilirsiniz. Rtn hesaplara gelir ve etkisi uzun sürer ise hesap hiçbirşey olmadan kendi kendine kasılır. İkinci olarakda bot hesap zararlı keşfeti kapatır diyrnlerdenseniz şuan keşfette olan bir hesaba yüklü takipçi atın bakalım kesebilecek mi keşfeti. (Durumu benim hesabım keşfetteydi birisi takipçi attı kafssı ile düşünün) Instagram sizce s*lak mı buna izin versin. Son olarak da ibrahimyılmaz gibi kişileri düşünün 18m bot atmış kişi sizce neden keşfette ? Organik takipçisinden fazla izlenme alıyor ?
Olayların düz mantığından bakmayın artık içine girmeyi deneyin.