Yok sen hiç üzülme çıakr mutlaka karşına birisi. Çünkü gerçek bir ilişki yaşamamıssın. Onu hatırlamak üzülmek için bir sebebin yok anlattıkların onun direk toxic birisi olduğunu gösteriyor emin olabilirsin.
Ben 5 senelik ilişkimde dediklerinin hiçbirini yaşamadım. Yanyanayken 1 kere tartışmadık kavga etmedik. Maddi manevi birbirimizi her konuda destekledik. Yani aklına gelebilecek en güzel ilişkiyi yaşamış olabilirim ama nasip olmadı uzun sebepleri var bir şekilde ayrıldık. Şunu demek istiyorum henüz gerçek bir ilişki yaşamamamıssın bundan emin olabilirsin. Hayatına o kadar tatlı bir insan çıkarki ben kurtulmuşum dersin. Büyük konuşma. Motive olmaya çalış üzme kendini. Yani ben böyle bir insan için üzülmezdim acıkcası.
Öyle birinin çıkacağına, doğru kişi olduğuna dair hiçbir inancım yok hocam açıkçası ve gerçekten inanarak söylüyorum ki; bundan sonra evlilik/nişanlılık yapmayacağım. Çünkü çok büyük ders aldım ve öğrendim.
Anlattıklarım harfiyen doğru olan şeyler. Benim hatalarım da oldu ve onları da yazmıştım ama yazmadıklarımda var tabi
En son beni çağırdı ve gittim, konuştuk.
Emre senin sinirinle ben uğraşamam çünkü annen baban değilim seni çekemem. Psikolojik sorunlu olduğunu ailem bile anladı ve bizden olmaz. Tedavi görmen lazım ve sonraki ilişkilerinde de böyle davranma, kızı kaybedersin dediği günden beri iyi değilim açıkçası.
Ben nasıl davrandım? Bana ilgi göstermeyen, değer vermeyen, benimle zaman geçirmekten hoşlanmayan birisi için sinirlendim, bağırdım çağırdım. Bunlar mı kötü davranış? Film izliyorsun; X arkadaşı arıyor ve arama sebebi; alışverişte hangi ürünleri sepete atacağına karar vermemiş!
Çarşıya çıkalım; akrabalar görür,
Sosyal medyaya fotoğraf at; akrabalar görür (lan nişanlıyız!); hee zamanı var bekle,
Sinemaya gidelim; akrabalar görür!
Piknik yapalım?; et yemiyorum diyor ama evlerine misafirliğe gittiğimde mangal planı yaptılar. Bilin bakalım kim eksik ve planda yok?: BEN. (Gel diye söylemediler ve bende de huy var, gel denmediği yere gitmem)