Teşekkürler hocam.
İlişkimizin ilk ayı çok iyiydi, arar sorar ve sesimi duymak isterdi sürekli ama 1-2 ay sonra birden değişmeye başladı.
Arıyorsun yoğunum diyor, yazıyorsun yoğunum diyor ama arasan biriyle görüşüyor, yazsam Whatsapp grupta mesaj okuyor. Sebepler bunlar.
Dolmuşta telefonla oynamayı konuşmayı sevmem diyen kız, ne zaman dolmuşa binse ve arasam aradığınız kişi biriyle konuşuyor anonsu duyuyordum.
Her sorduğumdaysa x sevgilisinden ayrıldı, x kocasından boşanıyor üzülüyor, xin çocuğu hasta onlarla konuşuyorum diyordu ve buluştuğumuzda baktığımda gerçekten de onlar vardı son aramalarda.
Narsistin o mu yoksa ben mi olduğunu hala çözemedim ve sürekli her şeyde ama gerçekten her şeyde (iş, arkadaşlar, aile konularında) bir olay olduğunda sanki benim yüzümden oldu diye üzülüyorum.
Bir kaç sıkıntılar yaşadım ve sadece noldu diye soruyordu ama öyle lafın gelişiydi. Bende hiçbir yok dediğimde tamam madem deyip kapatıyordu ve hemen X arkadaşıma bıraksana beni biraz kafam dağılsın diyordu. Bende salak gibi götürüp getiriyordum her seferinde
doğru kişiye inanmıyorum ama bundan sonra bir daha bu nişanlılık/evlilik işlerine hayatta girmem.
Yok sen hiç üzülme çıakr mutlaka karşına birisi. Çünkü gerçek bir ilişki yaşamamıssın. Onu hatırlamak üzülmek için bir sebebin yok anlattıkların onun direk toxic birisi olduğunu gösteriyor emin olabilirsin.
Ben 5 senelik ilişkimde dediklerinin hiçbirini yaşamadım. Yanyanayken 1 kere tartışmadık kavga etmedik. Maddi manevi birbirimizi her konuda destekledik. Yani aklına gelebilecek en güzel ilişkiyi yaşamış olabilirim ama nasip olmadı uzun sebepleri var bir şekilde ayrıldık. Şunu demek istiyorum henüz gerçek bir ilişki yaşamamamıssın bundan emin olabilirsin. Hayatına o kadar tatlı bir insan çıkarki ben kurtulmuşum dersin. Büyük konuşma. Motive olmaya çalış üzme kendini. Yani ben böyle bir insan için üzülmezdim acıkcası.