Sizi değersiz hissettiren, psikolojik sorunlusun tedavi görmen gerekli diyen, sizinle anı biriktirmeyen, gezmeyen, sosyalleşmeyen bir insanla evlilik zaten olmaz, hatta böyle insanlık olmaz. Kişi neyse odur nişanlılık yada evlilik insanı değiştirmez evlilik belli bir seviyeden sonra olgunlaştırır insanı. Yaşadıklarını unutmaya çalışma. Zaten unutmak için yaşamadın. Unutamazsın da . Çabalarsan da boğulursun. Zamanla alışacaksın ve kabulleneceksin. Sadece acı çektirme kendine. Bir şarkı açıp ağlama mesela, arkadaşlarınla oturup bu konuları konuşma. Hata bendeydi diye kendini suçlama. Eski fotoğraflara bakıp durma. Gönül bu kolay soğumaz. Hayatının geri kalanına odaklanmaya çalış. Bu yaşadıklarının tam tersini yaşayacağın biri muhakkak çıkacaktır karşına işte o zaman tamamdır ve unutma yaşadıklarını sadece sana özel değil burada yorum yapan sana yardımcı olmaya çalışan çoğumuz yaşadık, ek olarak Psikoloğa gittiğin vakit daha iyi hissedeceksin kendini. İstediğin zaman mesaj atabilirsin .
Aynen öyle hocam. 1,5 yıl kadar birliktelik yaşadık ama sorsanız isteme ve nişan fotoğraflarımızdan başka fotoğrafımız yok. Piknik vs hiçbir şey yok.
Fotoğraflar zaten yok hepsini sildim. Bizde kalan her eşyası çöpe gitti. Ayrılalı 1 yıl oldu ama hala dün gibi her şey.
Benimle yapmadığı şeyleri şimdiki NİŞANLISIYLA yapması bana koyuyor.
Narsist çarpması bu psikolojik değil bir gyme yazılın
Narsistin de kendim olduğumu düşünüyorum hocam işte sorun burada. O mu ben miyim bilmiyorum ama kafam sürekli narsist olan benim diyor.
Hocam oncellıkle cok gecmıs olsun bunu hemen toparlayıp unutmanız zor olabilir. Daha önce 2 sene öncesinden buna yakın bir yol atlattım tabi sesli görüşebiliriz dertleşebiliriz. Profilimde numaram mevcut. Kız sizi bi cebinde görüyormus nasıl olsa bende kafasıyla kıskanmak güzel bi şey biz erkekler tam sevınce cok kıskanır sahipleniriz. Nasip böyle imiş, kaybeden kendı kaybeder boşver hocam. boşverin bi telefon kadar yakınım aramak ıstersenız.
Teşekkürler hocam
Şükretmek lazım. Pskoloğa gidip içinde ne varsa anlat. İstiyosan saçmala ama git. İyi gelecek sana.
İnşallah onu da yapacağım hocam yakın zamanda yoksa kafayı iyice bozcam.