geçenler de şöyle bir konu açmıştım;

büyük geçmiş olsun - R10.net

apple göndermek istediğim ama gönderemediğim mail;

Dear Apple Destek Ekibi,
Bir aydan uzun süredir Apple ID'mi silmeye çalışıyorum. Ancak geliştirici hesabımda App Store'da yayınlanmış içerik bulunduğunu belirten bir teknik hata nedeniyle bu süreci tamamlayamadım. Bu süre zarfında defalarca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve nihayet sorunu çözebildik. Daha sonra hesabımın silinmesi için talepte bulunabildim.
Ancak devam eden teknik sorun ve geçen ay yaşadığım stres nedeniyle hesabımın silinmesini tamamlamak için verilen kodu alamadım. Bu süreçte hesabımı iPad, MacBook ve Apple Watch'umdan ayırdım. Ancak telefonumdan çıkış yapmadığımı düşündüğümü fark ettim. Sonuç olarak, silinen hesap hala telefonumda ve ondan çıkış yapamıyorum.
Bu sorunu çözmek için iki farklı yol denedim:
  1. Hesabımı silerken sağlanan kodu almak.
  2. Cihazı ikinci el satıcısından fatura talep etmek.
Ne yazık ki satıcıdan faturayı alamadım. iPad, MacBook ve Apple Watch'umda hesabımı kullandım ve güvenlik soruları sorabilirsiniz. Ayrıca yeni bir hesapla giriş yapsam da Apple Watch'umda silinen hesaba ait bilgiler alıyorum ve silinen hesabın e-posta adresi hala benimle ilişkilendirilmiş durumda.
Lütfen bu durumu çözmeme yardımcı olun. Telefonumun kullanılamaz hale gelmesini istemiyorum. Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.
Saygılarımla,

şimdi tek bir çözüm yolum kaldı yurt dışından alıp tr ye kayıt ettirdiğim bu cihazın faturasına ulaşabilmek. eylül 2021 yılında satışı yapılmış. Bende o civarlarda almıştım. Nasıl fatura temin edebilirim ki apple desteğe gönderebileyim teşekkürler