Demhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumdaşlarım öncelikle 2. shorts ile deneyimimi anlattığım konu linki BURADA

3.shorts videosunu attım ve bi anda kanalım kapandı

ve bana böyle bir mail geldi

sonra bir itiraz ettim kardeşim hayırdır bak özgün iş yapıyoruz tarzında. bir iki saat sonra kanmalımı açıp böyle bir mail attılar

hatta gariptirki eski bir tane kanalımın incelemeside bundan 1 dakika sonra sonuçlandı
her neyse shorts yayın saati geçmişti ama otomatik olarak paylaşılmıştı ve önceki iki video gibi 5-6 saat görüntülenme alamadım

ve bi anda buda ilerledi ve bu shorts bana 887 abone kazandırdı

para kazanmamın sadece 3 shorts videosu ile sonucu budur:

NOTLAR: önümüzdeki günlerde uzun içeriğe de geçiş yapmayı düşünüyorum 5 - 9 dakika arasında olucak

ilerleyen günlerden haberdar olmak için yorum bırakabilirsiniz sizi konuya etiketlerim. ayrıca değerli yorumlarınız ve geri dönüşlerinizi merak ediyorum

öğrendiklerim : vpn, sim kart gibi hususlara gerek yokmuş iş içerikte ve aboneye yöneltme gibi taktiklerden geçiyor + paylaşım saatinin o kadar önemli olmadığını gördüm shorts bakımından

ayrıca sizce içerik + kanal + videonun edit dosyaları her şeyi ile satabilirmiyim? gerçekten sağlam bi ödeme yapan birilerini bulabilirmiyim sizce? yorumlarınızı bekliyorum.

----------------------------------------
@emrecanondes;
@abdlkrm;
@Koray;
@ZippoTurkey;
@ozgurkar;
@tunatun;
@muda;

@Eyupcelik;
@beetle_juice;
@mum;
@SmmXS;
@Cebom;
@Wertomy;

Tebrikler hocam gerçekten çok iyi gidiyorsun. Umarım kanal daha iyi seviyelere gelir.