Zenuti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Öncelikle çok yakın zamanda bir ilişkiden çıktım. Açık konuşmak gerekirse arada ki iletişim, uyum denge derken gerçekten bir yerden sonra herşey tıkanıyor. Bizlerin en büyük çabası akışına bırakmak yönünde olmalı, akışına bırakmak mümkün değilse bir süre sonra herşey sorun olmaya başlıyor, hatta çığrından bile çıkabiliyor. Size tavsiyem hayat düzeninizi ve maddi gücünüzü elinize almanız. Özellikle maddi konular üzerinden fikir ayrılığı çok fazla olabiliyor. Artı olarak da huzur kısmında ne durumda olduğunuza bakmanız. Yoksa her birimiz laf olsun şişe dolsun hesabı birliktelik yaşarız.

Ek not : kendinizi sürekli izah etmek zorunda kalıyor iseniz geçmiş olsun. Yavaş yavaş agresif bir karaktere dönüşeceksiniz ve tepki verdiğiniz her konu da hatalı siz bulunacaksınız.
Teşekkürler hocam.
Evet sürekli kendimi izah etme durumlarımda ilişki bittikten sonra başladı. Agresif bir yapıdayım zaten ve her an anında parlıyorum.
O kişi de aynı şekilde sürekli "akışına bırak artık" derdi ama amacım akışına bırakmak değil, bana karşı sevgisini, değerini ve ilgisini görmek istiyordum.
Cimri veya pinti değilim ve hiçbir zamanda olmadım ama planlı gitmeyi de severim ancak ilişki sonunda artı olarak "cimri ve pinti" olarak da ilan edildim.