Aynısını yaşadım maalesef. İlk başlarda her şey çok güzel olur, sonra karşınızdaki kişi yavaş yavaş sizi de ilişkiyi de zehirlemeye başlar. Sonrası kavga-kıyamet zaten. Sadece şunu bilin, bu insanlar kimseyle mutlu olamazlar, yani şu an olduğu yerde mutlu olduğunu falan sanıyorsanız kesinlikle öyle bir şey yok. Bu insanlar böyleler maalesef, kişilik bozukluğu olan bu tarz insanları zamanla tespit etmeyi öğrenip uzak duruyorsunuz zaten, ya da siz de aynı şeye dönüşüyorsunuz intikam duygusuyla ki ben böyle yaptım, başlarda sizin gibiydim ama sonra çok kötü şeyler yaptım o da kinci bir insan olmamdan dolayıydı. Yine de bugün dibin dibini görmüş olan benim, bir şey değişmedi. Sadece yanına kalsın istemedim.
"Emre seni anlayamıyorum, kendini açmıyorsun" diyordu ama beni tanımayı da açıkçası istemiyordu çünkü benden çok arkadaşlarıyla takılırdı.
Gündüz plan yapıyorduk, hazırlık yapıyordum. Akşam olunca da yorgunum deyip gelmiyordu ve tüm planlar, hazırlıklar çöp oluyordu. Hazırlık dediysem öyle parti gibi değil, cafeye gidip pasta sipariş etmeyi ve tabağa "seni seviyorum" yazdırmayı falan düşünüyordum (küçük jestler).
Bununla ilgili bir örnek söyleyeyim; 14 Şubat sevgililer gününe o plan yaptı. Öyle yaparız böyle ederiz diye tamam dedim. Akşam da yorgunum dedi ve bize her gün sevgililer günü dedi. Biraz tartıştım çünkü ona göre hazırlık yapmıştım ve sonra yine "kafanda kuruyorsun Emre" diye kendime kızarak tamam dedim. Arıyordum veya yazıyordum cevap yok ama whatsapp çevrimiçi. Sonra döndü ve dedi ki; arkadaşımın ev temizliğe geldim. Bunu duyunca tabi ki ben çıldırdım ve bağırıp çağırmaya başladım. Almaya geliyorum dediğimde sen gelme ben giderim, seni istemiyorum, sürekli kavga çıkartmaya yer arıyorsun, ev temizliğine geldiysem nolmuş gibi sürekli üstüme geldi.
Psikiyatrist ile görüşüp ilaç kullanmıştım ben. İlaçsız üstesinden gelmeyi dene. Eğer çözersen ilaçsız yap. İlaçlar onu unutturmak için beraberinde pek çok şeyi unutturuyor haberin olsun.
İyi de oluyor aslında kafa rahatlıyor. Zor bir süreç. Spor yap spor iyidir. Bir şeyi ne kadar tekrar edersen o kadar kendinden emin yaparsın. Spordaki herşey çok tekrardır. Sana iyi gelecek.
İlaçsız, tedavisiz kendi başıma halletmeye çalışıyorum