Önce bir psikolog ile görüşüp ondan sonra da duruma göre psikiyatriye görünmeyi düşünüyorum hocam.
Yazdığım gibi ben böyle biri değildim ve hele ilişkinin ilk ayları çok güzeldi. Sonra sonra bozulmaya başladı ve gittikçe kavgalar büyüyordu.
En basit örnek; ne zaman dışarı çıksak, hemen 1 saat sonra falan beni X arkadaşıma bıraksana derdi. Neden diye sorduğumda ya sevgilisinden ayrılmış onu teselli edecekti ya da arkadaşının çocuğu hastaydı ona arkadaş olmaya gidecekti. İzin vermediğimdeyse kavga büyür, yanımdan kalkar ben götürmeden o arkadaşına kesinlikle giderdi.
Aynısını yaşadım maalesef. İlk başlarda her şey çok güzel olur, sonra karşınızdaki kişi yavaş yavaş sizi de ilişkiyi de zehirlemeye başlar. Sonrası kavga-kıyamet zaten. Sadece şunu bilin, bu insanlar kimseyle mutlu olamazlar, yani şu an olduğu yerde mutlu olduğunu falan sanıyorsanız kesinlikle öyle bir şey yok. Bu insanlar böyleler maalesef, kişilik bozukluğu olan bu tarz insanları zamanla tespit etmeyi öğrenip uzak duruyorsunuz zaten, ya da siz de aynı şeye dönüşüyorsunuz intikam duygusuyla ki ben böyle yaptım, başlarda sizin gibiydim ama sonra çok kötü şeyler yaptım o da kinci bir insan olmamdan dolayıydı. Yine de bugün dibin dibini görmüş olan benim, bir şey değişmedi. Sadece yanına kalsın istemedim.