Normalde Residential bir proxy den böyle bisey beklenmemeli hele ki paylasimsizsa diye biliyorum. Gmail hesabima giris yapmayi denedim hesabima giris yapamadim cünkü kapatilmis. Hemen itiraz ettim fakat google itirazi reddetti ve hesabim patladi. Daha sonra belki burda sorun vardir diye baska bir hesabima daha giris yapmayi denedim ve o hesabimda kapandi. Sonra
ipqualityscore.com da proxy leri test ettim. Hepsinin risk score lari 99 da. Daha sonra bir bilen arkadasimdan destek aldim. Oda bana Orjinal ISP olmasi icin Türkiyedeki gibi ev interneti saglayan bir firma olmasi lazim Vodafone Turkcell Turknet Turk telekom gibi dedi. Bu Proxy lerin hepsi de ws.network isimli bi firmadan alinmis ve firmanin sitesine girdiginizde sunucu ile bu ipleri sattigi direk yaziyor. Bu bilgiyi ögrendigimde arkadasimiza yazdim. Durumu anlattim ve eger gercek ISP proxy varsa elinde onlari alabilecegimi eger yoksa da 25 gün kullanmama ragmen 1 ay degil 2 aylik bir kesinti yapmasini ve kalan 4 aylik ücreti iade etmesini rica ettim. Buraya yazmadan önce de satin aldigi yerle görüsmesini bekledim. Fakat cözülemedigini söyledi olayin ve bende size tasimak istedim. 25 gün kullanmis olsam da onunda zararini biraz olsun karsilamak icin 2 aylik kesinti yapmasini ve kalan 4 ayi iade etmesini talep ediyorum. 2 tane degerli hesabim gitti ve 18.06.2024 ten beri hicbir sekilde islerimi halledemiyorum. Gelen parayla bende Proxy alip devam edicem.
Tesekkürler