ArMa_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynak 1

Kaynak 2

Kaynak 3

Ek olarak :

Astra Zeneca zaten yan etkileri kabul edip. Aşıyı piyasadan çekti. En büyük kanıt bu değil mi?
1 tane aşıyı bana örnek sunmayın. Yan etkileri 10 yıl sonra ortaya çıkıp piyasadan çekilen çocuk ilaçları var.

Attığınız kaynaklarda üçüncü olan (görsel olarak ilettiğiniz) hastada aşı öncesi olan rahatsızlıklara baktınız mı? Attığınız kaynaklarda aşı olan bireylerde görülen yan etkileri ciddi ve ciddi olmayan olarak ayırmışlar aşı olanların %1 den daha azına ciddi olmayan, %0.2 sinde ciddi yan etkiler (baş dönmesi, bulantı, miyokardit) görülmüş.

Covid in en büyük hasarı zaten miyokardit değil miydi? İlave olarak ciğerlerde kristalleşme hasarları var.

Bu arada linkini ilettiğiniz kaynaklarda araştırmacı sayısı 2. Toplum ile paylaşılan verileri harmanlayıp istatistik oluşturmuşlar.

CDC kaynağı atalım : https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...se-events.html (2023 yılında revize edilmiş)

Atacağınız kaynaklar CDC benzeri olursa sevinirim. Sizin gönderdikleriniz bayağı kötü.

İşin özü aşı olanlarda olmayanlarda hepimiz beraber yaşamaya devam ediyoruz. Aşı olmayana aptal demedim, aşı olanlara da tebrik kartı göndermedim.