Spora başlamalısın, dua et ki büyük bir dertten kurtulmuşsun... Allah yardımcın olmuş.
Dostum selam tam 40 satır yazı yazdım ama inan geri sildim çok ciddiyim geri sildim bak.
Birincisi sana çok ama çok kızdım sebebi ise o kim ki sana böyle davranmasına izin verdin yanlış anlama onun aklındaki başka bişeymiş devamını getirmek istemiyorum.
İkincisi ALLAH'ın sevgili kuluymuşun, bence bi fakire kurtulduğun için sadaka bile ver, böyle tiplerden hiç bir yol olmaz.
Üçüncüsü erkek keder götürmez, Canın sağolsun ne mükemmel temiz süt emmiş insan evlatları var daha Allah karşına iyileri çıkarsın, inan zerre üzülürsen çok ayıp sana o kadar diyorum.
ALLAH'a emanetsin kesinlikle takma gül geç.
Allah'ım bazı insanlar kadir gecesi mi doğmuş bu nasıl bir şans, hayatı tam mahfolacakken uçurumdan dönmüş
diye düşündüm...
Hocam tam evlilik düşüncesine giriyorum sonra böyle yaşanmışlıkları okuyorum çok geçmiş olsun acilen psikolojik profesyonel bi tedavi alın ileride ilişkilerinizde ve hayatınızda çok sorun yaratır ha bu arada size en son tavsiye verecek kişi de benim daha kendimi toparlayamadım
psikolojik destek almanızı tavsiye ederim inanın çok iyi gelecek, zamanla emin ol bu yaşadıkların bomboş gelecek Allah öyle kapılar açar ki geçmiştekilere iyi ki olmamış dersin
Verilmiş sadakanız varmış diye okudum.
psikolog arayışım başladı, teşekkür ederim.
sürekli olarak bana bunları sarfettikten sonra bende de sinir başlamıştı ve daha çok karışmaya kısıtlamaya başlamıştım.
Kendi isteklerini sürekli yapardık ama benim isteklerimde hep bir arkadaşına gitmesi gerekiyordu veya arkadaşlarının çocuklarıyla ilgilenmesi gerekiyordu. Bu durumlarda benim çok canımı sıkıyordu ve bunlar oldukça sürekli olarak kısıtlamalarım, karışmalarım artmıştı.
En sonunda da Emre, senin sinirinle ben uğraşamam. Psikolojik sorunlusun ve tedavi görmen gerekiyor. Bana ailem bile karışmıyor sen kimsin de arkadaşlarıma kadar karışıyorsun diyerek sonlandırdık.