Ürün adı : HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ürünün alındığı tarih : 19.02.2023
Garati bitiş tarihi : 18.02.2025
Ürün Özellikleri
Ekran Boyutu :16.1 inc (standart laptoplardan çok daha büyük)
Ekran Çözünürlüğü :
1920 x 1080 Piksel
İşlemci Modeli :
Intel Core i5-12500H
Bellek (RAM) :
16 GB (DDR5) 4800 MHz
GPU Modeli :
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
Sabit Disk (SSD) Boyutu :
512 GB
Ekran Yenileme Hızı :
144 Hz
Ürünün daha detaylı özellikleri için
buraya tıklayabilirsiniz.
Satış Fiyatım : 22.500 ₺
Yer : Kayseri
Ürün hakkında bilgi : Cihazı yukarıda belirttiğim gibi şubat 2023 tarihinde aldım. Grafiker olduğum için aslında masaüstü kullanmam çok daha mantıklı olacaktı fakat o dönemler okulum olduğu için laptopta grafik işlerimi çok rahat yapabileceğim bu cihazı aldım. Cihazda hiçbir şekilde tek bir çizik bile yoktur. Laptop kullanıcıları bilir belli bir süreden sonra laptop klavyesi aşınır, basma hissiyatı değişir bazı tuşlarda, bunların olmaması için aldığım günden bu yana harici klavye ve monitor ile kullandım kısacası laptop yanda sadece kasa görevi görüyordu. Cihaz üzerindeki etiketlerde 1mm bile kalkma söz konusu değil. Yoğun bir kullanımı olmadı zaten. Satış nedenim ise okulum bitti artık ve masaüstü bilgisayara geçeceğim. Ek olarak elimdeki monitor ile birlikte almak isteyen olursa (27inc 144hz James Donkey) fiyat 26.000₺ olacaktır. Ürünün görsellerini eklemiyorum dediğim gibi tek bir çizik dahi yok. Netten görsellerine bakabilirsiniz size atacağım görsellerden farkı olmayacaktır. Ciddi alıcılara özelden yıne gönderebilirim.