muda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube Shorts projesinden sorumlu olan bir numaralı isim Todd Sherman'ın açıklamasına göre içerik üreticiler, daha fazla görüntüleme için etiketleri mutlaka kullanmalılar. Ayrıca Shorts'a yüklenen bir videonun yüklenme saatinin de hiçbir önemi yok. Ekip, yüklenen Shorts sayısının da algoritma için önemli olmadığını özellikle belirtiyor. YouTube'a göre Shorts'ta ön plana çıkmak isteyen içerik üreticinin nicelikten ziyade niteliğe odaklanması gerekiyor. Öte yandan; bir Shorts'u daha fazla ilgi görsün diye silip silip yeniden yüklemek, içerik üreticinin spam'e düşme olasılığını artırıyor.

YouTube yöneticisine göre Shorts içerikler üreten kullanıcıları en çok rahatsız eden hususlardan bir tanesi, izlenme sayılarındaki dalgalanma. Sherman'a göre algoritma, kısa videoyu sevecek kullanıcılar bulmak için bazı değişkenler kullanıyor. İşte bu değişkenler, izlenme sayılarında dalgalanmalara yol açabiliyor. YouTube yöneticisine göre bu normal bir durum ve içerik üreticilerin sayılara bakarak umutsuzluğa düşmemeleri gerekiyor.

Kaynak: https://www.webtekno.com/youtube-sho...r-h136910.html
Hocam etiket zaten kullanıyorum ama başlıkta mı açıklamada mı yoksa etiket alanındamı kullanmak lazım bilemiyorum ben.