DJ_HarrY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devir baya kötü, dolandırılıp Moderator hakkında şikayet eden çok başlık gördüm sonra onlarda silindi.
Aslında silinmemesi daha iyi olabilir.
Forumda gruplaşmada mevcut ne yazık ki. 2-3 tane mod tanıyan burada ahkam kesiyor..
Eski bir üyeye göre çok boş yazıyorsunuz.
Yıllar önce nelerin döndüğünü hepimiz çok iyi biliyoruz.
Biz elimizden geldiğince şeffaf olmaya ve herkese yardım etmeye çabalıyoruz.

Burada kimse tanıdığına torpil geçemez eğer torpil geçen, kasıtlı karar veren, kasten kötü niyetli davranan bir moderatör varsa KARAKTERSİZ VE ŞEREFSİZDİR!
Bakın bu lafı kaldırabilecek bir yetkili var ise ve o yetkili rankı ile hala utanmadan burada duruyorsa karakter yoksunudur..

Biz kendi akrabalarımızı dahi ayırmıyoruz. Ayıran yetkili olduğunu hissettiğim, gördüğüm an yetkisini alıp uzaklaştırırım daha önce 2 yetkilinin üyeliğini sildim.
Sadece yazmış olmak için yazmayın. Her konu ile alakalı tek tek doğru cevapları, sebepleri, nedenleri buraya iletebilirim. Çünkü %100 emin değilsek konu silmeyiz!
Tüm konular moderasyon grubunda herkes tarafından tartışılır ve sebepleri yazılarak silinir. Nedensiz konu silinemez çünkü moderatörlere yasak

Burada gelip 1-2 konu görüp günde binlerce işlem yapan yetkilileri genelleme yaparak karalamaya ya da iftira atmaya çalışmayın, ayıptır..