skdenizcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar arkadaşlar,

annem de birkaç gündür ciddi karın agrilari vardı ve halsizlik gibi bir şeyler vardı dün doktora gittik safra kesesinde iltihaplanma olduğunu ancak diğer organlara sıçramadığını söyledi. Diğer bir devlet hastanesine yönlendirdi yarın cerrah bakacak (umarım sırayla ilgili bir sorun yaşamayız)

buradaki doktorun söylediği kadarıyla durum ameliyatlık olabilir ancak söylediklerinden yola çıkarak çok ciddi bir seviyede olmadığını anlıyoruz.

Daha önce rahatsızlık geçirmiş kişilerden bilgi almak için konuyu açıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam merhabalar, babaannemde de safra kesesi iltihaplanması vardı söylediğiniz semptomların aynısı vardı. Bizde bu şekilde çok düşündük fakat doktorlar en doğru karar safra kesesinin ameliyat ile alınması deyince ameliyat ettirdik şükür şimdi iyi. Kapalı ameliyat gerçekleştiriyorlar ufak bi delik açarak. Çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum içiniz rahat olsun. En doğru kararı doktorunuz verecektir.