eğer halihazırda kişi hakkında birden çok şikayet varsa sizinki de eklenerek savunma istenemeyecek durumdaysa kişi, diğer kişilerle birlikte sizin de mağduriyetiniz giderilene kadar banlı kalır.

banlı kişiler ban affı talebinde bulunurken moderatör "bu kişilerin mağduriyetini gider, açalım" der. banlı kişiler bu şekilde sizin mağduriyetinizi giderir yani.

moderatör arkadaşlar da yargıcılık oynamıyorlar, forum kurallarını yerine getirebilecek düzeyde ilgilenirler şikayetle çünkü R10'un kendi içinde bir yargı makamı yok ve şikayetim var kategorisi bugün kaldırılsa kimse "niye kaldırdın" diyemez çünkü ticaretteki sorumluluk da bize aittir.

düzgün bir üslupla R10 yönetiminden hiç bir haklı ricanızın geri çevrileceğine asla inanmıyorum. fakat konular açıp isyan ederek aşağılayıcı - yıkıcı bir şekilde yorumlar yaparsanız ve arkanıza destek toplamaya çalışırsanız konu da kitlenir, ceza da alabilirsiniz.

kurallara uygun olmayan mesajın bildirileceği yer reporttur.
özel mesajdan forum kurallarına aykırı mesaj aldıysanız yine şikayet edeceğiniz yer reporttur.
moderatörlere sorunuz varsa "moderatöre sor" kategorisini kullanabilirsiniz.
herhangi bir kategoride bir probleminiz veya sorunuz varsa yine kategori moderatörlerine ulaşarak, elde etmek istediğiniz bilgiyi temin edebilirsiniz.
ban / şikayet sorunları için açılmış bir mail adresi ve kategorisi var.
birini şikayet edecekseniz ve mağdursanız onun da yeri şikayetim var kategorisi.
moderatörlerle ilgili şikayetiniz varsa bunu şikayet edebileceğiniz yer off-topic değil coşkun çetin veya turuncu moderatörler.

gördüğünüz gibi, her şeyin bir yeri var.