Devir baya kötü, dolandırılıp Moderator hakkında şikayet eden çok başlık gördüm sonra onlarda silindi.
Aslında silinmemesi daha iyi olabilir.
Forumda gruplaşmada mevcut ne yazık ki. 2-3 tane mod tanıyan burada ahkam kesiyor..
Forumdaki gruplaşmayı ve 2-3 mod tanıyan "Ahkam kesenleri" bana özelden iletir misin? Eğer böyle bir durum yoksa ve sadece "post" olsun diye yazdıysanız, ceza alacaksınız bilginize.
Arkadaşlar, tüm işlemler loglu şekilde yapılıyor. Bir karar alınırken tüm moderatörlerin fikirleri alınıp öyle işlem yapılıyor. Kafamıza göre işlem yapmak mümkün değil. Eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız, forumun yetkilisine özel mesaj ile kanıtlarınızla birlikte mesaj atın. O moderatör hakkında işlem yapılır. Burada herkese eşit ve adil davranmaya çalışıyoruz.
Herkesi memnun etmemiz mümkün değil, binlerce üye var.
@caneke; sizin açtığınız şikayet konusunu inceledim. Konuda kendiniz üyenin banlanmasını istemişsiniz. Biz de daha önce o üyeye açılan konuları ve sizin konunuzu inceledik ve forumdan uzaklaştırdık. Mağduriyet giderilene kadar banlıyoruz. Eğer üye foruma tekrar dönmek istiyorsa, mağduriyetleri Ban cezası kategorisinde çözmesi gerekiyor. Bir mağduriyet dahi gidermezse, banı asla açılmaz.
Kişinin gönderdiği davetiyelere de göz atıyoruz. Eğer gözümüze çarpan veya başka bir durum var ise, o üyeleri de kimlik doğrulamaya yolluyoruz.
Bu konuda başka yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor. Burası bir kamu kuruluşu değil, özel bir mülktür. Eğer sizi tatmin etmeyen bir durum olursa, üyeyi adli mecralara bildirebilirsiniz.
İyi forumlar.