kuyuto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar anlayamadığımız bir konu var.
Bir kişi tarafından dola..rılıyoruz moderatöre pm gönderiyoruz Şikayet konusu aç diyorlar. Şikayet konusu açıyoruz konuyu kilitliyorlar ? bu nasıl bir kısır döngü

@hdizle; ile ilgili şikayet konusu açtım kendisini anında banladılar konumu kilitlediler. maduriyet giderilene kadar banlandı yazmışlar. adamdan bi savunma istemek yok ? maduriyetimin giderilip giderilmeyeceğini sormak yok ? adam banlandı maduriyetimi gidermek istese nasıl giderecek ? yada kilitli konuda başka dolan...dırılan varmı varsa o kişiler nasıl bende aynı durumdan muzdaribim diye şikayetlerini dile getirecek ?
@caneke; konu açıyor durum araştırılıyor insanlar destek olmaya çalışıyor arkadaşında konusu anında kilitleniyor neden konum kilitlendi diye konu açıyor tekrar konusu kilitleniyor ?

biz 11 yıldır üyeyiz önceden bu böyle değildi. avukat arkadaşlar polis arkadaşlar ve moderatör şikayet konusuna destek olur o kişi mutlaka bulunurdu şuan madur olanlar konuşturulmuyor ?

kanıtlarımızı sunmak için konu açıyoruz kilitleniyor konumuz.

@Coşkun Çetin; , , , eski yönetim kadrosundan abilerim kardeşlerim etiketlediğim bu böyle değildi sizin bilginiz dışında birşeylermi oluyor acaba ?

işin özü biz doland.rldık ve dolandrldığımızla kaldık. 1 konu açtım hemen biri çıktı bende aynı kişi tarafından dolanr.ldım kanıtlarım bunlar dedi. konu az popüler olunca kilitlendi.
Merhabalar,
Bana PM attınız bende sizi doğal olarak şikayet konusu açmaya yönlendirdim,

Şikayet konusu açtınız, konuya bakan yönetici arkadaş üyeyi mağduriyet giderilene kadar güvenlik sebebi ile forumdan uzaklaştırmış.

Daha ne bekliyorsunuz bizden?
Yönetim olarak biz görevimizi yaptık.

Sizin yapmanız gereken elinizdeki belge ve bilgiler ile en yakın savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmanız.