Arkadaşlar anlayamadığımız bir konu var.
Bir kişi tarafından dola..rılıyoruz moderatöre pm gönderiyoruz Şikayet konusu aç diyorlar. Şikayet konusu açıyoruz konuyu kilitliyorlar ? bu nasıl bir kısır döngü
@hdizle; ile ilgili şikayet konusu açtım kendisini anında banladılar konumu kilitlediler. maduriyet giderilene kadar banlandı yazmışlar. adamdan bi savunma istemek yok ? maduriyetimin giderilip giderilmeyeceğini sormak yok ? adam banlandı maduriyetimi gidermek istese nasıl giderecek ? yada kilitli konuda başka dolan...dırılan varmı varsa o kişiler nasıl bende aynı durumdan muzdaribim diye şikayetlerini dile getirecek ?
@caneke; konu açıyor durum araştırılıyor insanlar destek olmaya çalışıyor arkadaşında konusu anında kilitleniyor neden konum kilitlendi diye konu açıyor tekrar konusu kilitleniyor ?
biz 11 yıldır üyeyiz önceden bu böyle değildi. avukat arkadaşlar polis arkadaşlar ve moderatör şikayet konusuna destek olur o kişi mutlaka bulunurdu şuan madur olanlar konuşturulmuyor ?
kanıtlarımızı sunmak için konu açıyoruz kilitleniyor konumuz.
@Coşkun Çetin; , , , eski yönetim kadrosundan abilerim kardeşlerim etiketlediğim bu böyle değildi sizin bilginiz dışında birşeylermi oluyor acaba ?
işin özü biz doland.rldık ve dolandrldığımızla kaldık. 1 konu açtım hemen biri çıktı bende aynı kişi tarafından dolanr.ldım kanıtlarım bunlar dedi. konu az popüler olunca kilitlendi.