buLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bunun icin danismanlik verirmisin hocam ucreti dahilinde
İhtiyaç devam ediyorsa, özelden yazabilirsiniz.

appland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usta benim 2017 de açtığım bir satıcı hesabı var . amerika kanada mexico ama amerika shop kapalı duruyor 500 tane appeal yazdım , fatura gönderdim halaa neden kapandı anlatın diyorlar anlatıyor aynı cevabı yine gönderiyorlar.yani 2017 de açıldı bir daha 2024e kadar kullanılmadı . ne yapmamı önerirsin ? bu shopla uğraşmaya devam edeyim mi yoksa yeni hesap mı açayım ? tskler.
Sadece kapalı olduğunu yazmışınız, neden kapandı onlarca suspend nedeni var ve siz appeal da ne yazdınız bunları bilmeden bir şey demek doğru olmaz.

kral3563 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ücreti dahilinde sıfırdan mağaza açılışı ve eğitimi veriyor musunuz veriyorsanız ne kadar özelden yazar mısınız mesaj hakkım dolu yazamıyorum
İhtiyaç devam ediyorsa, özelden yazabilirsiniz.

Tutku34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam "inauthentic" suspendinde ne yapılması gerekli ? bir süredir amazon gruplarında bu suspendi görüyorum.
Öyle bir suspend ilk defa duyuyorum, yeni çıkan şey görüntülü görüşmeye alıyor ve tedarik zincirini sorguluyor. Eğer buradan geçemezseniz şuan açması çok zor, benim de yan hesaplarımdan birisi bu şekilde kapatıldı. Bu hesaba ait fatura olmadığı için açamıyoruz, elimizdeki faturasız ürünleri sattığımız hesap Yani faturalı iş yaparsanız sorun olmaz.

jokerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Prowess; hocam markayla mı anlaşmalısınız yoksa wholesale mi yapıyorsunuz. Bende aktif olarak yapıyorum. Paslaşabiliriz.
İki şekilde de satış yapıyorum, trendyoldan da alıp satıyorum. Kar odaklı benim çalışma mantığım.

abdeg33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @Prowess;
Öncelikle değerli bilgi paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Açtığınız konuları baştan sona okudum. Amazon FBA'da, ürünlerin gönderime hazır paketlenmiş olması mı gerekiyor? Perakende satılacak olup 1 kolide 4 adet halinde paketlenmiş ürünleri ayırmam mı gerekir? Amazon, ücret karşılığı bile olsa bizim yerimize yapabiliyor mu?
Ürünler birim başı en az 5 kg. (1 koli yaklaşık 20 kg) Sorun, paketi bozduğum zaman aynı şekilde 1 ürünü tekrar paketlemem zorlu bir süreç olacak.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler, bol kazançlar..
Müşteriye gidecek şekilde hazırlanmış olması gerekiyor ve o ürüne Amazonun size vereceği barkodu yapıştırmanız gerek.

Tempusfugit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam. kargo kg desi maliyetleriniz ne kadar. 10 kg desi için 3.8 dolar listem var. sizce işe yarar mı?
Merhaba, piyasanın altında bir fiyat.