SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma sizin kime ne aldığınıza karışamaz, limiti nasıl kullandığınızı tarif edemez. Siz bunu ister para karşılığı kullanırsınız ister hediye, ister sevabına. Tutumu sizin takdirinizde. Hukuki olarak firmanın size karışabileceği tek nokta borcunuzu ödememenizdir.

Kredi kartı temelli limitler sorunludur, mağduriyet fazla olabilir veya çeşitli başka sorunlar olabilir. Bu yüzden zaten kredim veya kredi kartı limiti bozdurmak yasak forumda. Ayrıca çeşitli operatörlerin ödeme yöntemleride yasak forumda. Yine Sodexo vb yemek kartlarını bozdurmak da yasak.

Yasal olmayan bi durum olsa zaten r10’da bu kadar uzun süre kimse yapamaz bu işi.

yakın takibe alındığını, tespitinde tek seferde ödeme istendiğini, artık siparişlerin iade edildiğini vs neye göre anlatıyorsunuz yada neye göre hukuki olmadığını düşünüyorsunuz anlamadım açıkçası.
Arkadaşım bu şekilde bir işlem yaptı bozdurma için. İptal ettiler sonra aranıp bazi sorular sorulmuş.
Bende bozum düşünüyorum net bilgi için Müşteri hizmetlerinden bilgi almak en sagliklisi sanırım