Etmez, orijinal mağazadan almışsın. Fake mağaza olsaydı iptal ederdi. Sana 200 tl kod verirlerdi.
Normalde hiçbiri edemez gidersin tüketici heyetine alırsın ama mağaza Casper zaten gönderirler.
Ben aynı şekilde hepsiburadada kahve makinası almıştım iptal ettiler ama trendyolda hiç iptal edilen ürünüm olmadı inşallah edilmez.
hocam link atar mısın gelince bildirim gelmesi için butonu işaretliyeyim bende alırım
Satıcı iptal ederse ne olacak? Bankana göre tutar parça parça iade edilebilir.
Çok ilginç. Nasıl oldu acaba? Fiyat hatası olursa mağaza iptal ettirebiliyor bu arada. Ama koca orijinal mağazanın da fiyat hatası yapacağını sanmıyorum. Konuyu mutlaka güncelleyin akıbeti ile ilgili. Merakla takipteyim.
Yok hocam demezler güle güle kullan
Nasipliymişsiniz
24.999,00 web sitesi fiyatı.
İsteyen alabilir.
Doğru aynısı 42.xxx ...
Bakalım gönderecek mi
Mağaza tüm ürünlerini satışa kapatmış hocam.
Tek alım ile mağaza kapatmak! Süper bir duygudur sanıyorum.
Konuyu okurken 2999₺ sanmıştım
detayları konuya ekleyip güncellerseniz ara ara güzel olur merak ettim sonucu
Orijinal mağaza diye iptal olmaz diye bir şey yok hocam isterlerse iptal ederler ancak tabii Trendyol bu olunca mağazaya ceza kesiyor göze alırlar mı bilmem. Eğer çok az sipariş geçildiyse ürünleri yollayabilirler bugün yarın belli olur siparişin akıbeti.
Sonuç ne olacak merak ediyorum 😂
%99 göndermeyecekler iptal edilmeye başlandı.
Bu fiyata imkansiz. Kesin iptal ederler. Gelme sansi yok. 4050 16gb olsa belki. Hem 64Gb ram, hem 4060 bu fiyata anca onlara geliyodur zaten.
İptal ederler ancak iptal olunca mağaza ceza alıyor diye biliyorum, o yüzden bunu riske atmayıp gönderme şansları bile var.
Güzel bir şans. Lakin ne yazık ki arada ki farkı da düşününce iptal olmaması daha zor bir ihtimal.
Muhtemelen iptal olabilir hocam gelişmelerden haberdar edin lütfen cidden merak ediyorum ne yapacaklar acaba
kargolandımı hocam ? bütün forum merakla bekliyoruz
Trendyol Şaşırtmadı, 1 gün paraya rehin koyarak diğer gün iptal ettiler👍