DA / PA Değerleri:15/18 Kategori / sitenin içeriği: E ticaret
Günlük hit sayısı: Ziyaretçi kaynağı: (örn: %70 google - %20 eski müşteriler -%10 r10 ve sosyal medya )
Domainin yaşı:1 Year, 60 Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte satılıktır Hosting dahil mi?
ahil değil Banlı olduğu sponsor var mı?: yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?
ahildir Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Ek Bİlgiler
Lisans: Sınırsız özel tasarlanmıştır ve düzenlenmiştir böyle tema satışı yok
Ana kelimelerde sıralamada aktif müşteri akışı sürekli vardır
Sadece sanal postan son 1 yılda yaklaşık 100k ciro yapmıştır ibandan alanlarla birlikte 150k civarıdır .
Son zamanlarda hiç seo yapılmamıştır ona rağmen kelimelerde sıralamadadır ve organik trafik gördüğünüz üzere alıyor. Seo yapıldığında ilk 3 te olan bir siteydi.
Site tam otomatiktir diğer sitelerin aksine müşteriler yorumları siteye ekleyebilir.
Paraşüt e fatura entegrasyonu vardır
vallet pos entegrasyonu vardır
site tüm içeriği ile birlikte satılıktır
Son 1 yıldır reklam yapılmamıştır reklam yaptığım zamanlar çok bütçe gerektirmiyordu reklama harcadığınız para sizi üzmez
Sitenin normal cirosu 2 katıdır fakat son 5-6 ayda google mapste çeşitli güncellemeler olduğu için ve ilgilenmediğimden cirosu düşmüştür
Şuan yorum yapan kişiler aktif olarak forumda vardır ister onlardan alıp ister kendiniz yapıp maps yorum satışını yapabilirsiniz
Normal sitelerin fiyatı yıllık cirosuna nerdeyse eş değer hesaplanır fakat ben sektöründen dolayı sitenin fiyatını çok daha ucuza veriyorum
Sadece sıkıcı çalışma ile bir kaç ayda Sitenin parasını çıkartabilirsiniz ben müşterilerin çoğunu son 5-6 aydır geri çevirmeme rağmen cirosu bu şekildedir.
Ayrıca Şu da önemli ki geçmişten bu zamana sipariş veren müşterilerin bilgileri bulunmaktadır iletişime geçip satış yapabilirsiniz
FİYAT : XX.XXX bin TL dir fatura kesilir . Tekliflere açığız Not: Bu siteyle tam entegrasyonlu görev sitesini de isteyenler ek ücretle alabilir. Tüm görev sitelerinden çok daha fonksiyonlu etkili bir yazılımdır sözümün arkasındayım alıcılara panel canlı olarak gösterilir.