mhazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makas farkı %7 civarı kullandığım bankada internetten her ay altın almak istiyorum güvenilir olarak ne kullanabilirim
onurtorumoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıl önce bu şekildeydi hala böylemi bilmiyorum. Kuveytturkten hesap açıp altın alıyorsun gram olarak bankadan fiziksel olarakta cekebiliyorsun bozmadan gidip kuyumcuda bozdurabilirsin alımda 10-20 TL makas oluyordu kuveytte
Maalesef Hocam Bir Kuyumcu Yiğeni Olarak Bildiyorum, Altın Kalmadı Haber Vericez Diyip Geri Gönderiyorlarmış 10 Larca Müşterimiz Aynı Sorunla Geliyor Dükkana Aynı Şekilde Kendi Paranızı Çekmek İstediğinizdede Büyük Miktarlarda Para Yok Diyip Gönderiyorlarmış. Tarafsız Bakmak Gerekirse Eğer Saklıycak Yeriniz Varsa Ben Fiziksel Altın Alma Tarafındayım Sebebi İse Makas Farkları Sabit Kalmıyor Bir Anda Açılabiliyor Kuyumcu Fiyatlarına Göre Ucuz Olduğuna Bakmayın Hiçbir Zaman Kuyumcudayken Fazlaya Alıp Fazlaya Bozduruyorsunuz Bankada Ucuza Alıp Ucuza Bozduruyorsunuz Mantık Aynı Fakat Arasındaki Fark Fazla. Kuyumcudaki Gram Bozdurma Farkı Gramda 20 30 Lira Bankalarda 150 200 Arası. Derseniz ki Saklıycak Yerim Yok Ozaman Mobil Bankacılık Daha Mantıklı