YEFdigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmiş olsun konu takip
Sağolun hocam.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava açın içeriği kanıtlarsanız kazanırsınız
Dava durumu olursa öyle yapacagim hocam.
GozluHuseyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kameralardan kimin aldığını bulabilirisiniz kargo içersinden birilerinin oyunu olabilir. Kargo şubeleri farklı farklı yöneticileri vardır hepsi merkeze bağlı değildir ama sıkıştırırsanız patlak vereceklerdir.
Hocam şubelerin kamera kayıtları var ben sadece gönderici şubeden baktırdım kargonun paketlenmesi üstünde şarj makinesi vs herşey görünüyor.
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargonun şubeye geliş saati vs yazıyorsa o saate dair ve sonrası için gidin şubeden kamera görüntülerini izleyin.
Alıcı kargo İstanbul hersey dönebiliyor hocam. Kamera kayıtlarını bölge ve genel müdürlük istiyor hocam.
MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip kodunu biri ile paylaştınız mı ? Paylaştıysanız geçmiş olsun böyle durumla bir kere başıma geldi adamlar gönderilen kişinin adına sahte kimlik çıkarıp şubeden direk teslim alıyorlar
Olabilir hocam. Bunlar yapar ama.kamera kayıtları var bakalım ne çıkacak.
mehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yolda giden kargo aracını durduruyorum. Bilmem ne adına kargom var diyorum. Ne kimlik ne birşey çıkartıp veriyorlar.
İşte hocam normalde 27255 Sayılı Resmi Gazete’ de Yayınlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği: 11.06.2009 tarih ve 27255 sayılı Resmi Gazete ‘de yayınlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin 45. Maddesi 2.bendinde gönderici kendi adres ve kimlik bilgilerini tam ve doğru olarak kargo şirketlerine bildirmek zorundadır, madde 43/12’ye göre ise kargo şirketleri gönderiyi teslim ederken alıcının kimlik bilgilerini almak ve kaydetmekle yükümlüdür. Yönetmelik var faka basmasa olmuşlar ama bakalım hayırlısı ile kurtulalimda ilk kez başıma geldi.
ibrhmatysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştığım lojistik firmasında yurtiçi kargo ile entegreli çalışıyorduk. Kargo firmalarının her zaman müşterilere karşı tazmin hakkı vardır. Ürün kaybolur veya başka bir sorun yaşanırsa, bu hakkı mutlaka kullanın. THH gibi platformlardan tazminat alma süreci uzun sürebilir, bu nedenle doğrudan kargo firmasına başvurmanız öneririm
Hocam şirkete bildirdim thhye bildirdim btknin şikayetine bildirim. Birde dilekçe göndereceğim. Başka bildiğiniz veya benim eksik yaptığım var mı acaba? durumu arıyorum. Polise gidip çalinma ihbarı vereyim mi yoksa bekleyeyim mi acaba zaten ürün yurtiçi faturası falan da var