esquare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilemiyorum. Bel ki de sizin konuştuğunuz memur böyle demiş olabilir. Yukarıda bir arkadaş daha belirtimiş Web portalının istisna kapsamına girmediği. Bana da yazılı ve sözlü olarak kapsama girmediği bildirildi. Bunu arkadaşlarla paylaştım sadece.

Saygılar.
Memur kafası! halen daha bunlar 2024 öncesi mevzuata takılı kalmışlar. Onlar, ya sinema video... ya da bilgisayar programlama vs. gibi eski mevzuatın hitap ettiği nace kodlarını kullanmaya odaklanmışlar. Çünkü öyle öğrendiler. Daha birkaç ay öncesine kadar burada da paylaşımlar oldu bu arada özelge taleplerine web sitesi gelirleri için olumsuz yanıtlar geldiği oluyordu. Ben olaya bu yönüyle bakıyorum. Dolayısıyla direkt şu nace kodu ticaridir şu kapsama girer ve şunları kullanmak lazım diyebilmek için işin uzmanı olmak gerekir diye düşünüyorum. Vergi dairesi memurlarının çoğu da kendini güncelleyemiyor. Sözüm size değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Eleştirim evvela bu şekilde insanları yanlış yönlendiren bu memurlara. Buna son noktayı koyacak ehil kimse olarak @MaliMevzuat; üyemizi gösterebiliriz.