Arkadaşlar selamlar. Gün geçmiyor ki saçma bir olayla karşı karşıya gelmeyeyim. Sevgilim ısrarla boy uzatma ameliyatı olmamı istiyor. Ben ortalama 1.70 civarında biriyim. (Askere gittiğimde ölçülen değer) O da aynı şekilde nerdeyse eşit veya bir tık fazla olabilir.
Bu şekilde ilişkinin gitmeyeceğini bu ameliyat olmamı istediğini söyledi. Ben de sen bilirsin bittiyse biter uzatmanın anlamı yok sen bilirsin gibisinden cevap veriyorum. Ama böyle de diyince ayrılmak istemediğini kopamadığını dile getiriyor. Fakat olmayınca da soğuk yapıyor. Zaten artık yorulmuş biriyim kendisi psikolojisi sağlam değilken benimkini de bozuyor.
Gelelim ameliyat detayına. En ucuz 1 milyondan başlıyor. Hadi fiyatını geçtim çok sancılı bir süreç. 1 yıl boyunca nerdeyse evden çıkamayacak düzeyde oluyor insan. Bunun psikolojik süreci de var. Psikolojimin böyle bişeyi kaldıracağını da düşünmüyorum. Ayrıca spor yapmama engel mi onu bilmiyorum. Madem böyle takıntın var bırak o zaman diyorum bırakmıyor. Bırakmıyosa da beni buna ikna etmeye çalışıp psikolojimi alt üst ediyor. Böyle saçma bir olayla karşılaşsanız ne yapardınız?
Bugün boyuna takılan biri yarın başka birşeye takılır kişi nasılsa öyle kabullenmek lazım bu boy uzatma ameliyatı çok saçma bir ameliyat zaten hiç girme böyle şeylere seni olduğun gibi kabulleniyorsa devam et etmiyorsa kendi bilir ( ben böyle yapardım)