kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygısızlık mı? 100 dolar eğitim ücreti alıyorlar diyorsunuz, şimdi de lafı değiştirip neden başka borsa kullanayım diyorsunuz?
Öncelikle sürekli kıvırmadan dürüst olun. Adamlar sizlerden 1 kuruş para almıyor.
Şunu deseniz anlarım, o gruba girmek için Bybit veya Bitget borsalarını kullanmak zorundasınız bu iyi değil deseniz anlarım yine saygı duyarım.
Ama 100 dolar eğitim ücreti alıyorlar diye yalan konuşamazsınız.
Soğuk cüzdan kullanabilmenin de marifet sayıldığını ilk sizden gördüm
Şimdi daha net anlaşıldı neden bu kadar savunduğunuz
Ayrıca biraz kitap okuyun derim, ben hiçbir şekilde eğitim ücreti alıyorlar gibi bir ibare kullanmadım lafı çarpıtan sizsiniz Üye olmak için bir borsaya para yatırmanızı istiyorlar, o para sizde kalsa da kalmasa da sonuçta bir ücret sizden çıkmış oluyor.

Bilmiyorsanız bilgilendireyim : ÜCRETSİZ, demek sizden hiçbir şekilde bir şey talep etmeden verilen şey demek. Ben belki cebimde 1 TL olmadan bilgi sahibi olmak istiyorum ?

Soğuk cüzdan olayına gelince emin olun 100 kişiden 85'i soğuk cüzdanın ne olduğu hakkında dahi fikri yok. her neyse platformunuzu savunmaya devam edin benim için problem değil, ama ücretsiz olmadığını net bir şekilde söylüyorum çünkü sizde ücretsiz eğitimler verse dahi bu eğitimlere erişmek için sizden yine bir şeyler yatırmanızı istiyor her ne kadar yatırdığınız miktar sizde kalsa da.