Hocam 100 dolar dediği ücret, borsaya attığınız ve kendi cüzdanınızda duran, istediğiniz an çektiğiniz kendi paranız.
Yani kendi bybit borsanıza para atıyorsunuz ve bu parayla kendiniz işlem yapıyorsunuz. İstediğinizde çekiyorsunuz, adamlara verdiğiniz 1 kuruş para yok.
Adamlar sizlere verdiği eğitim, işlemin karşılığında da sizlerden 1 kuruş para almıyor.
Siz zaten borsada 100 dolarlık işlem yaptığınızda ortalama 0.025 cent komisyon ödüyorsunuz. Onlarda sizin borsaya ödediğiniz komisyonun bir kısmını kendileri alıyor.
Yani sizin cebinizden hiçbir şey çıkmıyor. Lütfen bu işe yabancı olan, hiçbir bilgisi olmayan kişiler bu tarz saçma sapan bilgiler verip kirletmesin ortalığı.
Bir şeyleri öğrenmeden böyle karalama yapılamaz.
Ben anladım ki gerçekten en iyisi, böyle 100 dolar eğitim için kendilerine almaları ve dolandırmaları.
Yani adamlar sizden 1 kuruş para almadan size eğitim veriyor, öğretiyor.
Sizin borsaya ödediğiniz komisyondan pay alıyorlar diye adamlara para alıyorlar diyorsunuz garip...
Hocam ben borsada yeni değilim. 2016 dan beri borsa nedir nasıl trade yapılır bu işin içindeyim şuan Forex kovalıyorum ben kötü bişey demedim adamlara adamlar gerçekten işinin ehli ve çok iyiler. Bir gün bende gruplarına katılmak istedim görüşme sağladım. Discord telegram tüm gruplarına girdim ben eğitime çok aç bir insanım. Dedim eğitiminiz nerede? YouTube bir çok içerik eğitim var birde temel orta üst düzey eğitim serileri var buda sadece sitelerinde paylaşıyordu. O eğitimlere ulaşmak için 100 dolar bir ödeme yapıyorsun ondan senin eğitimi sana açıyor. Böyle bir konuşma olunca ben şüphe ettim discordan adamlara yazdım ya benden para istiyorlar dol****çimi bunlar dedim beni mi kandırıyorlar dediler hayır evet öyle bir ücret meselesi var. Bunu duyunca ben bıraktım orayı çünkü bir soğukluk geldi. Ama adamlar çok iyi işinin ehli ben buna bişey demiyorum.