Wakizashi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-2 veya 3 yıl boyunca para kazanmayı düşünmüyorum. sadece PayTR'den ödenen komisyonları yansıtmayı düşünüyorum kullanıcılara. tabi bunları düşünmeden önce diğer platformların eksikliklerini kullanan kullanıcıların şikayetlerini dinleyip o şekilde geliştirmeyi planlıyorum

Yorum Yap Para Kazan
Ürün Giriş İşleri
Excel İşleri
Word İşleri
Ödev İşleri gibi gibi bu tarz alanlar olucak basit işlerin döndüğü bilgisayar kullanmasını bilen birisinin yapabileceği basit işlerin döndüğü yer.
Bu Tarz Projenin Hatta Marketplace'in Max 12-24 Ay Kâr Beklenmez Erken Aşama Okey Ama Kazandığı Gelirle Ayakta Ne Kadar Süre Kalabilir Projen Eğer Para Kazandırmıyorsa Senin Agresif Growth Targetlerin Yoksa Zaten Projenin Anlamı Kalmıyor.

Yazılımcı Olarak Ürünü Ben Daha İyi Biliyorum Diyebilirsin Ama Senin Projenin MVP'sini Yapabilmen Önemli.

Product R&D Bambaşka Birşey Endüstriyel Tasarımcı Felan Lazım Olucak Hatta RAG/AI Lazım Olucak Bence Business Model Düşün Özgünleş Karmaşık Proje Influencer yada Freelancer Community Fikir Hoş Ama Sürdürülebilir Değil Dinamik Bir Yapı Bunu Kontrol Edemezsen Gitti Gidiyor Gibi Gidersin Bitti Projeni Pivot Etmeni Öneririm.