Wakizashi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-2 veya 3 yıl boyunca para kazanmayı düşünmüyorum. sadece PayTR'den ödenen komisyonları yansıtmayı düşünüyorum kullanıcılara. tabi bunları düşünmeden önce diğer platformların eksikliklerini kullanan kullanıcıların şikayetlerini dinleyip o şekilde geliştirmeyi planlıyorum

Yorum Yap Para Kazan
Ürün Giriş İşleri
Excel İşleri
Word İşleri
Ödev İşleri gibi gibi bu tarz alanlar olucak basit işlerin döndüğü bilgisayar kullanmasını bilen birisinin yapabileceği basit işlerin döndüğü yer.
Temel Seviye Dijital Ürün / Hizmetlerin Görev Yap Sistemleri Gibi Amazon M-TURK'e Benziyor Ama Product Unique Olmak Zorunda...

Sorun Ne ?
Çözüm Ne ?
Çözümün Sağlaması ve Başarılı Olma Metrikleri ?

Projeye Freelancer Gibi Değil Girişimci Gibi Bakın Derim Marketplace'den Bahsediyoruz Aylık 5-10 K Gelse Yeter Demeyin Ben Nasıl Projenin Değerlendirmesini 1 M Yaparım %20'si İçin Ne Kadar Yatırım Alırım Yada Hissesini Kaça Satarım Gibi Bakın.

Influencer / Freelancer
Bireysel ve Kurumsal Müşteriler İçin Ekosistemden Bahsediyoruz Ürün ve Hizmetler Okey Ama Business Plan ve Para Kazanma Motivasyonu Ne Olacak O Önemli Yoksa Her Yazılımcı Proje Çıkartıyor Ama Çoğu Yazılımcı Girişimci Olamıyor Sorunda Bu 😇