Üzgünüm bunu demek istemiyorum ama yanlış eş seçimi olmuş olabilir. Söyledikleri benim yaşam kitabıma göre çok ağır kalmış. Bilirsiniz ki kendi işi olan insanların gelirleri sabit değildir. Devlet memuru birisinin her ay maaşını alacağı tarihte miktarda bellidir. Ama kendi işi olan insanlar bir ay çok iyi geçirebilirken 2-3 ay sıkıntı yaşayabilir. Çok şükür kaç senelik evliyiz bir kere daha hayatım bu ay sıkıntılıyız dediğimde karşı cümle gelmemiştir. Hep destek olunmuştur. Tamam hayatım ona göre harcamalarımıza dikkat ederiz diyerek, sıkıntılı ay içinde aylık harcama tablosu planlaması bile yaptığı olmuştur. Birkaç ay sıkıntılı olduğumuz dönemlerde işe girebilirim teklifi bile yaptığını bilirim.

Eşlerin böyle konularda birbirine destek olması gerekir. Cinsiyetçi olmak istemiyorum ama kadınların görüşlerini değiştirmek, erkeğin görüşünü değiştirmekten daha zordur. Nasıl başladıysa öyle gider. Siz ne kadar konuşursanız konuşun çoğu konuda orta nokta bulunmaz. Eğer siz konuştuğunuzda gerçekten sizi anlayacak empatiye sahip eşiniz varsa o zaman başta söylediklerimde yanılmış olurum. Konuşarak sonrasını daha güzel inşa edebilirsiniz.

İşin içine büyüklerde dahil olduğunda sorunlar çok daha fazla büyüyor. Çözümleri zor oluyor.
İnşallah en kısa sürede sorunlarınız çözülür.