Trendyoldan bir bisiklet selesi sipariş ettim, ürün 400 tl, yarısı vergi, kargo ve komisyon, adam aradı dedi aynı şehirdeyiz gel buradan al boşa kargo v.s. uğraşmayalım, gittim ne 1 kuruş indirim yaptı nede fatura kesti.

Bisikletin arkasına çocuklar binsin diye koltuk taktırayım dedim, yetkili servise götürdüm, ayaklık, koltuk ve çocukların tutacağı yer dahil internette 400-600 tl olan ürüne 1200 tl dedi, pazarlık yaptım 1000 tl ödedim, fatura kesmedi.

Motorlu tırpanım çalışmıyor diye yetkili servisine götürdüm, adam starterin bozulduğunu söyledi 150 tl başka bir yedek parçacıdan aldım getirdim taktı, çekti çalışmadı, dedi ses geliyor, ne sesi geliyor dedim, büyük ihtimal motorda sıkıntı var dedi, ne kadara açar yaparsın dedim 1500 tl dedi, sıfırı zaten 3000 tl dedim, çıktım bujisini değiştim yakıt koydum çektim çalıştı.

Yukarıda sadece 3 örnek verdim, hükümet iyi yönetiyor mu? Berbat, esnaf kalitelimi, eh araki mumla bulasın. Her konuya bu halka müstehak yazan bazı arkadaşlar bu mesajı siyasi olarak veriyorlar, demek istedikleri öbür partiyi seçseydiniz böyle olmazdı gibisinden, yani sanırım.

Öbür partiyi seçince halk aydınlanacak, esnaf aklını başına alıp müşteriyi kazıklamayacak, millet pilaja, pikniğe gidince artık çöpünüde toplayıp götürüp çöpe atacak, sanırım teknoloji ve ekonomide çağ atlatacak öbür parti, eskiden nasıl çağ atlattıysa öyle atlatacak sanırım.

Hayata siyaset gözlüğü ile bakanlar kör değiller ama akıllıda değiller, çünkü sadece görmek istediklerini görüyorlar.

Peki bu esnaf batacak mı, valla bu esnaf batsın, bu millet daha iyisini hak ediyor mu, valla etmiyor.