Merhaba
Akıllı saat maceram 1 ay sürdü bir hevesle aldım param çöpe gitti daha da bakmıyorum almıyorum. Ama çocuk olunca önemli bir konu nacizane tavsiyem bilindik marka olan ve kesinlikle faturalı ve en az 2 yıl garantili olan bir saat al bin tl fazla olsun iyisi olsun. Söz uçar yazı kalır. Garanti kapsamına neler giriyor bak sor iyice araştır.
Hayırlısı olsun inşallah. İyi forumlar.
Bilindik markalar da aslında çöp oluyor hocam, 5-6 bin tl yapıyorlar saati 1-2 yıl garanti veriyorlar %70'i 3-4 yıl sonra çöp oluyor, Uzaktan yazılımsal müdahale edebildikleri için herşeyi yapabiliyorlar. Wiky watch denen firma saatin imesini kopyaladı önce, sonra servise yolladım imei yeni kopyaladılar, bir kaç ay sonra saati kilitlediler anakart arızası diye fabrikasyon dediler telefonda sonra 2400 tamir parası talep ettiler. Kağıda kullanıcı deformasyonu sonucu diye yalan yazdılar gönderdikllerinde ve 93 tl kargo parası ile geri yolladılar. Bu firmalardanda akıllı saat almak yerine 5-6 bin gibi 1-2 bin arası vermek daha mantikli en azından gittiği yere kadar