Benim kendi izlenimlerim şu şekilde: (İşini dürüst yapan çok saz sayıda kişi vardır, onlar meclisten dışarı)
Dürüst çalışan kalmadı gibi bir şey. Herkes parayı alana kadar canım cicim, parayı aldıktan sonra, yan yattı, çamura battı, yok sünnetçi bizim ordan geçmedi lafları.
Adam bir halttan anlamıyor, ama o işin uzmanıymış gibi ilan açıyor iş geliyor oda işi bilene paslıyor, hoopp başlıyor sorunlar. Müşteri bir şey soruyor veya ek bir hizmet istiyor bizim ki maldan anlamıyor ki sadece aracılık yapıyor güya 3 kuruş aracı parası almak için düştüğü durumlara bak.

E sen olsan kolay kolay iş yaptırırmısın. Kaliteyi ayaklar altına aldılar kardeş burada ayaklar altına aldılar. Şurada 1-2 arkadaş var gönüllü seo hakkında bilgiler veriyorlar vs. Onlara teşekkür eden bile yok bee şu forumda. Millet soğuyor artık.

Ya bir konu açıyorum veya bir soru soruyorum 1 kişi yazmaz mı arkadaş. Ama boş beleş konu olursa hepsi damlar post kasmak için. Neymiş efendim hangi şarkıyı dinliyorsun tövbe tövbe bu tür konular çoğaldıkç.a ve siz iş yapmaya çalışanlar tepki koymadıkça daha çok iş beklersiniz burada.

Ya arkadaş yazacak o kadar çok neden var ki değmiyor be. Bak bu mesajıma da bir çok tepki gelecektir çünkü düşünme yetisi kayboluyor milletin.