Mehabalar,
Beni tanıyanlarınız aranızda vardır. Yaklaşık 6-7 senedir smm paneller ile iç içe olan, ve büyük projelere adım atmış biriyim. Sektörü yaklaşık 6 ay civarı bir süredir bırakmış durumdaydım. Özellikle son günlerde aşırı mesajlar alıyorum. (tekrar dönmücekmisin, satış yapıyor musun, aktif siten var mı vs.) Bunun üzerine bir sistem kurma düşüncem var.
Sistem perfect panelde bulunup servis listesi herkesi açık olacak. Sistemde tek kategori ve 5 servis bulunacak. 365g garantili takipçi, türk ve yabancı beğeni, video izlenme ve kaydetme gibi. Tüm servisler stabil çalışıcak ve asla 2.si eklenmeyecek. Servis stabilliğini kaybettiği an arka planda hazırda bekleyen servis ana servis bakımdan çıkana kadar aktif olarak kalacak. Bu şekilde ana servisler hep güncel kalıcak.
Sistem üzerindeki fiyatları herkes rahatça görebilecek fakat sistemdeki kayıt herkese açık olmayacak. Sadece sistemi aktif olarak kullanıp bu 5 servisi benimseyecek kişilere üyelik tanımlanacaktır.
Fiyatlar türkiye ve hatta dünyanın en uygun fiyatları olacaktır. Örnek veriyorum 365g garantili şuan en ucuz yerde 6₺ ise 4₺ den verebilirim sıkıntı yok. Dünya üzerinde ki ana sağlayıcıların bir çoğunu tanırım sadece reseller olacağımı belirtmem yetecektir. O yüzden fiyat konusunda rakipsiz olacağımı düşünüyorum.
Sizce bu şekikde bir sistem tutar mı ? Normal bir panele göre artısı eksisi ne olur ? Bira fikir alışverişi yapmak istiyorum açıkçası.
Gayet iyi fikir ama çoğu sağlayıcı belli bir sipariş hacmi dışında uğraşmıyor. Az bir kitle ile süreklilik sağlanırmı emin değilim.