Türk Telekom 13 mps internet için 500 tl istiyor,birde eski abone olduğumuz için miş,
Biz Nasıl bir halkmışız ki herkes kazıklamaya çalışıyor
bulunduğum mahallede fiber var karşı binade ama bizim binade eski internet var ancak 13 mps hız verebiliyorlar
Tahathüt bitiyor 180 tl olan fiyatı ilk 6 ay 400 ikinci altı ay için 500 tl istiyorlar
bu internetle 10 dakikalık videoyu tam 30 dakikada yükleyebiliyorum,çıldırırsınız yani
Bizi bunlar neden @ptal gibi görüyor,dünyanın en berbat internet hızını kullanıyoruz
Ama Dünyanın en pahalı internetini biz kullanıyoruz,heryere şikayet ediyorum
Az önce aradılar dedim ordan aptal gibimi görünüyorum 007 upland hızı için 500 tl istemeye utanmıyormusunuz
asla kabul etmiyorum diye tartıştık kapattım,bide sözleşme tam bittiği gün arayıp iptal ettirecekmişim yoksa devam edermiş
daha öncede aynısı oldu,Tahathüt bittiği gün hastaydım ,2 gün sonra aradım 1 aylık fatura kesildi,
Çok ilginç bu adamların kafa yapısı şu,Mal bunlar kazıklayın kazıklayabildiğiniz kadar
Ne diyeyim,inşAllah elin oğlu elon musk internet hizmeti verirde kurtuluruz şu gariban soyucu vampirlerden
Düzenleme : Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının talimatıyla 1 haftada fiber Alt yapı bağlandı