Dostlar selamlar, mevcut koleksiyonumda bulunan 56 adet tesbihimi satmayı düşünüyorum. Tekli satış yapmıyorum minimum 5 adet almayı düşünen dostlarımız olursa yardımcı olurum. 10 adet üzeri alım yapacak dostlarımıza ise toplam fiyattan %10 indirim ile yardımcı olurum.
Teesbih fiyatlarını konu başlığı altında sorabilirsiniz diğer arkadaşlar içinde kolaylık olur.
Tesbihlerin ortalama fiyatları birbirine yakındır ama bazı tesbihler ortalamaya göre daha ucuz/yüksek olabiliyor görselden tahmin edebileceğiniz üzere.
Hepsini tek tek yazmam mümkün değil ama koleksiyonumuzdan biraz bahsedeyim.
Tesbih Modellerimiz; Ateş kehribar, toz kehribar, osmanlı benzetme, doğal taş, katalin, oltu, kuka
Kesim Çeşitleri; Kapsül kesim, damla kesim, küre kesim,arpa kesim ve özel üretim
İmame Çeşitleri; Nakkaş imame, gümüş/altın kaplama imame, çift/tek yedek taneli imame
Tesbihlerimizin hepsi usta işidir. Yarısına yakınında tesbihde ustasının imzası mevcuttur.
Görsel güneş alan bir ortamda olmadığından dolayı bir çok tesbihin canlı rengi çıkmamış ilgilisine ışık alan bir ortamda fotoğrafını tekli atabilirim.
Lütfen özelden yazmayınız. Konu başlığı altından konuşabiliriz veya isteyene wp iletebilirim