Merhaba,
@DDoSArmor;
Buradaki ekran görüntüsünde "çökerse iade ederiz" olarak belirtmişsiniz, müşteriniz de işini görmediği için "zaten anlaştığınız gibi" iadesini istemiş.
"İade sürecimiz, belirlenen prosedürler doğrultusunda 7-14 gün içerisinde tamamlanmaktadır. Bu süre, işlemlerin doğru ve adil bir şekilde yapılmasını sağlamak için gereklidir. Ancak, müşterimizin saldırgan ve saygısız tavırları nedeniyle bu talebi iptal etme kararı aldık."
Bu mesajınızda üslubu ve tavrını kişisel algılamışsınız, her şeyden önce siz bir firmasınız. Müşteriniz sizin kişiliğinize değil verdiğiniz hizmete para ödüyor. Dolayısıyla müşterinin tavrına göre tutum sergileyemezsiniz, hiç telefon operatörlerinden vb. "üslubunu beğenmedim yardımcı olmuyorum" diyen temsilci gördünüz mü?
Sonuç olarak 14 gün içinde iade sözü vermişsiniz, konu açılalı 18 gün olmuş. 3 gün de biz ekleyelim, Pazartesi günü itibariyle müşterinizin ödediği ücretin tamamını iade ediniz.
@BuyMobileProxy; iadeniz Pazartesi günü mesai bitimine kadar ulaşmazsa bu mesajımı report edebilirsiniz.
Konu kapatılmıştır.