Selam, yazdıklarını uzun uzun okudum, özetle bilgim dahilinde'de bilgi vermeye çalışacağım. Aynı yaşta sayılırız, başka bir yere çalışmayada girsen, yine aynı durumlarla karşılaşabilirsin bunu sana söylemek istiyorum. Bu tür durumlarla nasıl karşı karşıya geleceğini sana ufaktan anlatacağım hocam. Bu sadece iş konusunda değil, ilişki konusunda'da geçerlidir, yazacaklarımı dikkatlice oku istersen not al bir yere. Bir erkeğin gücü, fiziksel yapısına, kaslı oluşuna değil, zihinsel, ruhsal olarak belli olur. Bir anda koy verir bırakırsan, zaten böyle olacaktı deyip karşıdaki vatandaş gülecek eğlenecek. Senin yerinde olsam, durumu değerlendiririm, ilk olarak psikolojik olarak kötü hissediyorum demişsin, spora başla stresini sporda at, salona gidemiyorsan evde iki dambıl şınav çek çalış, yırtıcı tarafını ortaya çıkar, ( bu demek olmuyor ki yık etrafı mahfet ) demek istediğim bir erkek özelliklerini, kendini keşfetmeli, kısacası masaya yumruğu vurmalı hocam. 5 dakikalık bir telefon konuşmasında, içine çekilmek yerine, dışına atıl, özgüvenli ol, karşındaki vatandaş'da bir zaman sonra bazı şeylerin değiştiğini ve senin eskisi gibi olmadığının farkına varacaktır. Olmuyorsada inceldiği yerden kopar zaten, bir şeyi zorlamamak lazım. Sadece kendinizi keşfetmeye odaklanın, her erkek kendine devlettir unutmayın. ( Kısaca demek istediğim şu: patavatsız olmaya gerek yok ama, abi amca çekip efendi gibi göründüğünüz zaman, sevgiliniz, eşiniz, amcanız, dayınız kim olursa olsun, ezmeye çalışır, aksine, sizden karşıdaki insana büyük zarar geleceğini karşıdaki bilmeli, o potansiyelde oldugunuzu görmeli) eğer böyle olursa, karşınızdaki insan size çok saygı duyacaktır erkek yada kadın hiç fark etmez, tecrübeyle sabittir selametle.