şahsi fikrim dışarıda da çok farklı olmayacak yani anca öyle denk gelecen de bir yerde iyi olacak, adam zor birisi olabilir biraz parası var kafası rahat bir adam illaki biraz yada fazla kibir olabiliyor paranın verdiği öz güven lakin burada aslında önemli olan senin iş bitirebilir olup olmamandan ziyade başka yerde bu kadar para alamazsın sonuçta couğun olur bir şey olur hem ekstra yardımcı olur ileri de hemde geleceğn ailen için biriikim vs yapman lazım bu hayat şartlarında biraz katlanman lazım çok takılmadan strese girmeden eğer şimdi takarsan kafana adamın her söylediği sana daha fazla batacaktır inan ki daha fazla sinir olacaksın o yüzden çok takılma Bence ekmeğine bak başka yerlerde de olsa normalin biraz üstünde olunca seni aryacak hesap soracak edecek burası türkiye bizde sistem bu şekilde kurumsal firmalar dışında gerçekten çalışıanına değer veren illaki yerler var ama ne kadarına denk geleceksin yada ne kadarında ne kadar mutlu olacaksın bilinmez ama maaşın burada iyi Bence çok kasma ne diyorsada yap ve biraz dahaa hırslı ol ileride kendi işini kurarsın hem o zaman maddi destekte istersin büyük ihtimale yardımcı da olur. yada buradaki işine paralel bir iş daha yaparsın abi para lazım dersin destek at dersin öyle götürmeye bak çok kasma ölümlü dünya zaten baktın adam çok terso yapıyor abi kb hanımla biraz atıştık dersin daha dikkat edeirm dersin dışarıda alacağın paranın 2-3 katı iyi para, heee para için yapılır mı diyecen mecbur yapılır cano Bence para kaznamak iç n okuyor insanlar yıllarca sonra giriyor bir yere çalışıyor Ben kardeşimi yıllarca kolejde okuttum en son medipol den mezun oldu geçen hafta şimdi medipolde işe başlayacak diyetisyen alacağı para komedi belki senin maaşının yarsııdır eğitimine harcaığım paraya borsaya onun adına hisse alsaydım şu an sanırım 1-2 tane ev alırdı o evlerinde kirası bir ömür ona yeterdi ne yazık ki hayat böyle o yüzden çok kasma