neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Convert tasarımın şeklini korumaya yarıyor. Mesela kartvizitte ROZDEMİR06 yazıyor. Eğer convertlemezse ve o font sizde yoksa yazı fontu bozuluyor. Converlerse orijinal hali duruyor.

Ama şöyle bir şey de var. Convert de yazılar ile oynama yapamazsınız. O yüzden ben müşteriye gönderirken iki şekilde yollarım, kullandığım fontları da yanına ekler gönderirim.
valla hocam, arkadaş neyi göndermiş anlamadım da klasörün içinde projede kullandığı yazı fontlarının, renklerin olduğu klasörler hatta çalışmayı yaparken bana olmuş mu diye gönderdiği resmin thumbnail hali bile var. ben direk cdr halini isteyip bu klasörüde corelin kurulu olduğu yere kopyalasam fontlar renkler gelir diye düşünüyorum bilmiyorum doğru mu?