bol bol çalışmak iyidir, asla pes etme.
Hayat bir bisiklet gibidir hocam, dengede durmak önemli!
Tecrübe çok değerli kazancın büyüğü o olmuş. Ayrıca yaşınızın gerekliliklerini yaşamayı unutmayın, bir daha 17 olamayacaksınız.
Kumar'da 3 yetmedi 4 yetmedi 5 kez battım borç içine battım en son -800k'da artık böyle olmayacak dedim hayatım bitti dedim , 9 Mart 2024 den beri elimi sürmüyorum.Artık bir yapay zeka model kanalım var , ve birkaç affilite işi yapıyorum kendi işimin yanında yaklaşık 4 ayda -500'e kadar indim , hiç vazgeçmemek lazım.Çalışmak çalışmak vazgeçmemek lazım....
önce 17 yaşının güzelliklerini yaşa,sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak,olmuyorsa yine mücadele etmeye devam edeceksin ama isyan etme,beterinde beteri var,
Ve şu bir gerçek bu yaşlarda nelerden şikayet edip sızlanırsan ömrünün büyük bölümü böyle sızlanarak geçiyor düzelmiyor,sana tavsiyem gönlünü ferah tut pozitif düşün elinden geleni yap gerisini Allaha bırak
Güzel tecrübeler yaşamışsınız yaşınıza göre, gerçekten parayı görenlerin çoğu 28 29 yaşından sonra görmeye başlıyor hocam, ha diyince işler olmuyor maalesef. Bu batırmalarınızdan ders çıkarıp yanlışlarınıza göre yeni projelerinizle devam edin derim. Okulunuzu aksatmayın ne olur ne olmaz bilemeyiz. Kendini ve sosyal hayatını kısıtlama para kazanacağım diye. En kötü yerde çalışsan 20k alıyorsun bu devirde. Bir daha bu yaşına dönemeyeceğini bil kralım. Hakkında hayırlısı olsun.
Hepiniz vaktinizi ayırdığınız için ve değerli yorumlarınız çok teşekkürler

yorumlarınız şuan kendimi iyi hissetmeme biraz daha yardımcı oldu teşekkürler